A fidesz ellenesek tabut döntöttek? Nekik már a holokausztot is szabad relativizálni az állandó FIDESS-ezésel?
Hivatalosan? Vagy egy hozzászólóról beszélsz itt? Ha az utóbbi, akkor olyan is van, hogy fideszesek nem túl burkoltak zsidóznak itt. Az is a fidesz álláspontja?
Egy-egy kommentelő hülyesége nem egyenlő az egész politikai oldallal, amit támogat.
Nyilván nem hivatalosan. Ilyet nem is írtam. De azért aki normális, az belátja, hogy nem 1-2 kommentelőről van szó. Nem is a gyk-n, névtelenül mindenkinek lehet nagy a szája. De bele kell olvasni a fb-s politikai vitákba. Már évek óta megy az SS-ezés.
Általában épp a lib., baloldal volt az, akinek eddig a holokauszt megkérdőjelezhetetlen tabu volt, akik mindenkire antiszemitát kiáltottak, aki kicsit is félreérthetően fogalmazott (vagy félre akarták érteni).
Akkor hogy van ez??
Az a lényeg, hogy hivatalosan mit képviselnek a pártok.
A fidesz hivatalosan Izrael nagy barátja. Ez szerintem az egyszeri liberális szavazónak elég...
Ezek buta, primitív emberek.
Voltam már 3n fudestbérenc, fideSS-nyik, Ner- lovag, agymosott, egy bites, roma (?), stb.
Én ezeken csak röhögök, bár elgondolkodtató, hogy relatív sokan vannak az ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!