A politikusok "pofájáról hogy nem sül le a bőr"? Ki az aki még elhisz az állandó kamuzásukat?
Csak az utóbbi időkből néhány gyöngyszem:
Karácsony Gergő: Mióta kineveztek főpolgármesternek, rosszabb anyagi helyzetben élek! (Egyébként ezt majdnem meg is könnyeztem, annyira meghatódtam a főpolgármester úr sanyarú sorsán)
Jakab Ferenc: A reggelim két kifli, meg egy parizer, mert "azorbán mindent ellop". (Na ja, ha ez volna a reggelije, akkor már a fogai is kihullottak volna)
Orbán Viktor: Azért kell most zárni, hogy húsvétkor nyithassunk! (Amikor már akkor lehetett tudni, hogy nem lesz semmiféle nyitás, nemhogy két hét múlva, hanem egy hónap múlva sem)
stb stb.
Mindegyiknek mindent elhiszek!
Igaz szakmunkasként csak nosztalgiabol eszek palizert, na mindegy...
Ja, egy most aktuális gyöngyszemet kifelejtettem:
Fekete-Győr András: Ha hatalomra kerülünk és megnyerjük a választást, akkor egy héten belül Mészáros Lőrinc börtönben fog csücsülni! (Hogy oda ne rohanjak...)
Talán úgy fogd fel a politikusok nyilatkozataait mint a Bibliát. Nem mindent és mindíg kell szó szerint érteni.
A Da Vinci Kód-ban fogalmazták meg zseniálisan.
"A Bibliát nem a mennyországból kaptuk faxon...A Biblia emberi termék...stb..."
3: "Ki az a Jakab Ferenc?"
Hát, akiktől retteg Vitya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!