Támogatod az állandó kijárási tilalom bevezetését?
Figyelt kérdés
Senki se tartózkodhatna a lakásán kívül, kivéve ha boltba vagy orvoshoz megy. A nap minden órájában rendőrök figyelnék a köztereket és utcákat és igazoltatnák a kint tartózkodókat. Az embereknek blokkal vagy orvosi igazolással kellene igazolniuk magukat. Ha valaki a boltba éppen megy, akkor később be kellene küldenie az eredeti blokkot amin rajta van a dátum. Ha ezt nem teszi, bírság vagy börtön várna rá. Nyaralni évente egyszer 2 napot kapna minden ember, ezt szabadon felhasználhatná közterületen tartózkodásra. Ezen kívül csak az említett esetekben lehetne lakáson kívül tartózkodni. Ezzel megállíthatnánk végre a vírust és nem lenne annyi bűnözés meg vandál fiatal az utcán.2020. okt. 23. 21:02
1/16 anonim válasza:
Ha támogatnám akkor már rég elköltöztem volna mondjuk Észak-Koreába.
2/16 anonim válasza:
K*rva gyenge troll vagy, szerintem hagyd ezt rá a profikra.
3/16 anonim válasza:
Iskola? Munka?? Szórakozás??? Barátok???? Kocsmázás?????
4/16 A kérdező kommentje:
Iskola - létezik távoktatás
Munka - létezik home office
Szórakozás - Vannak számítógépes játékok, filmek
Barátok - Van videóhívás, chat
Kocsmázás - igyál otthon
2020. okt. 23. 21:13
6/16 anonim válasza:
És az orvos, bolti eladó, gyógyszertáros, buszsofőr, gyári melós, stb. hogy hómszpizik, te nagyon hülye?
7/16 anonim válasza:
Trollikám!
Úgy gondolod hogy a pince-falazást, betonozást, és a tereprendezést is home-office-ban nyomják?
Idiot.
8/16 anonim válasza:
Jaja, hómofiszban megszereli a férjem a vízvezetékedet. Hülye.
9/16 anonim válasza:
egyre népszerűbb a home office a postások körében
10/16 anonim válasza:
Észre sem venném.
Csak munkahelyre meg vásárolni járok kb kétnaponta.
Rokonságom messze él.
Barátaim-ugyanúgy mint én-élnek,dolgoznak.
Nyaralni a gyerekkori táborok óta nem voltam.
AZ utóbbi 15 évben, egyszer voltam nyáron,egy hétvégét(2 nap/1 éj) továbbképzésen egy Balaton melletti városban.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!