Akik FIDESZ ellenesek, azok mégis mit várnak?
Mielőtt belebonyolódnánk, nem arra vagyok kíváncsi, hogy miért utálják a FIDESZ-t, mert lehet szidni - mint általában az aktuális kormányon levő pártot - de mégis kit látnának szívesen Orbán helyén? Mégis ki az aki jobban tenné a dolgát, védené az országot a migráció ellen, vagy merne egyedüliként szembeszállni a hülye EU-s szankciókkal, vagy nem engedne át fegyvereket az országon keresztül? Hozzáteszem, az infláció sok országot érint, nem Orbán tehet róla.
Félre ne értsetek, tényleg nem elfogultságból, csak szeretném megérteni.
Tehát itt most ne arról írjatok, hogy miért szar a FIDESZ, azt végighallgattam már milliószor, hanem arról, hogy mégis kit látnátok akkor szívesebben a helyén?
Mert bizony sok olyan volt, aki MZP-re szavazott, akiről tudjuk, hogy Gyurcsány bábuja lett volna.
Esetleg picit sem rémlik azoknak az embereknek, hogy 2010-ben mi volt itt? És akkor nem volt háború, vagy bármi, ami befolyásolhatta volna a magyar gazdaságot. Gyurcsány konkrétan padlóra küldte az országot. Aztán volt, hogy maga mondott le, mert rájött, hogy szart sem ér. (Bár most valamiért meggondolta magát, mert ismét hatalomra akar kerülni, amit nem értek ezek után.)
Aztán ott van a nagyot mondó bohóc Jobbikos Jakab. Mellette esetleg valamilyen racionális érveket tud mondani valaki, aki rá szavazott? Valóban szép és jó, hogy próbálja meggyőzni az embereket, hogy mellépártoljanak... na de mivel is? Azon túl, hogy már ő is bohóckodik Tik-Tok-on is, - meg amit az Országgyűléseken művel, arról már ne is beszéljünk - csak a negatívumokat tudja kiemelni. Ez ezért rossz, az azért rossz... az embereknek meg persze szimpi, mert kimondja, amit ők gondolnak. Na de azzal, hogy ráreflektál a problémákra, ő ugyanúgy nem lenne jobb, ha kormányra kerülne. Egyébként elmondanám, hogy sosem voltam Jobbikos, de amikor még Vona volt az elnök, akkor még egy komoly és versenyképes párt volt. Most meg az összes felrúgta a saját eddig vallott nézeteit és elveit, hogy összeálljanak a FIDESZ ellen teljesen más ideológiákkal rendelkező pártokkal. Akkor ott van még a CÖF...CÖF...CÖF... ezen kajak ki vagyok akadva, hogy valaki szavaz rájuk, vagy az MSZP, amiről 10 évvel ezelőtt nem hittük, hogy szarabb is lehet... a többit nem is említem, mert még annyira sem versenyképesek, mint akiket felsoroltam.
Higgyétek el, hogy ha bármelyik is odakerülne a mézesbödönhöz, rohadtul kizsákmányolná az országot és nem lenne jobb, mint Orbán. Szerintetek ők tényleg ennyire az ország javát néznék, hogy itt minden tiszta Hawaii legyen?
Tényleg csak az érvekre vagyok kíváncsi, hogy mi az oka annak, hogy az úgymond "kedvenc" pártjára szavaz?
Mert vannak ám tartózkodók is, akik mondják ugyan, hogy rossz a FIDESZ, de helyette nem is szvaznak másra sem, mert tudják, hogy nem lenne jobb velük sem.
Szerintetek véletlen, hogy Orbán már megszakítás nélkül 12 éve van kormányon?
Tényleg csak az érvekre vagyok kíváncsi, semmi másra. Nem szeretnék itt politikai vitát.
A gazdasági teljesítmény alapján bárkit odarakunk jobban járunk. Mivel a régióban a leggyengébben teljesített magyarország, elmaradva még a románoktól is ezalatt a 12 év alatt, így ha véletlenszerűen választasz egy politikust és az csak a régiós átlagot tudja tartani akkor is jobb helyzetben lennénk. 10 év alatt nem sikerült a válság kezelés, annyi volt a növekedésünk mint világ korrupt ukrajnának és fele annak amit a románok elértek.Az hogy forintban milyen nagy számokat thoznak ki, csak annak a jele hogy mennyit gyengült a Fidez alatt a pénzünk.
Én szívesen láttam volt Vonát mielőtt a fidesz kicsinálta. De azt gondolom hogy még Bajai vagy Dobrev is jobb lenne, sőt Karácsony is, mert legalább nem szabotálná aktían a növekedést. Most legszívesebben Donáth Annát látnám az ellenzék élén, hogy végre ne kivánhedt kommunisták vezessék az országot, akik sesmmit nem értenek az évezred problémáiból.
A fő oka annak hogy nincsenek erős karakterek most a fideszen kívül az, hogy mindenkit kicsinált a kormány által finnanszírozott propaganda gépezet. Ahogy a Rákosi vagy Kádárkorszakban se voltak párton kívüli vezetők, mert aki volt annál hamarosan kopogtattak...
"Mivel a régióban a leggyengébben teljesített magyarország"
Hazugság.
"elmaradva még a románoktól is ezalatt a 12 év alatt"
Nem vagyunk elmaradva a románoktól.
"így ha véletlenszerűen választasz egy politikust és az csak a régiós átlagot tudja tartani akkor is jobb helyzetben lennénk."
Magyarország az elmúlt 12 évben hozta a régiós átlagot.
Senkit nem látnék szívesen.
Nem mai gyerek vagyok már, láttam én már itt mindent.
Nincs jó rendszer. Nincs jó választás. Nincs kiút. Nincs megoldás.
Mit látnék szívesen?
- Az összes politikust holtan, valami nagyon fájdalmas halál után, pl. karóba húzva.
- Az országot földig rombolva egy atomháború után.
"Tényleg csak az érvekre vagyok kíváncsi, semmi másra. Nem szeretnék itt politikai vitát."
Ehhez képest gyönyörű szépen felmondtad a Fidesz propagandát, az összes hazugságival együtt.
Az a baj, hogy észre sem veszed, mennyire agymosott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!