Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezt Hungarikumnak szánták a...

Ezt Hungarikumnak szánták a vezetőink? Minden egyes országban Európában van rá lehetőség, hogy a rendszeresen sportolók munka után tegyék ezt meg. Csak Magyarországon nem. Ez mit fejez ki az országunkról? Ez egy koncepció, egy eszme?

Figyelt kérdés
Az országok többségében később kezdődik a korlátozás, ahol pedig nem, ott megengedik bármikor a sportolást. Pl Angliában naponta egyszer bármikor ki lehet menni sportolni. Stb. A kérdésem egy állampolgári érdeklődés a Hungarikumokról, remélem egy demokráciában ez nem probléma.

2021. jan. 8. 22:48
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok elhinni hogy nálatok nem arról beszél minden második ember, hogy világ barmai azok akik még azt 9 a órára módosítást sem tudják megoldani. Azért beszélek így mert nap mint nap hallom, rámragad. Az erkélyről ordibálják, a szomszédok az utcán káromkodnak, az autókból kiabálnak. Nem tudom hol laksz valószínű egy szatyorban.
2021. jan. 9. 20:35
 42/48 A kérdező kommentje:

Alexfly szerint "aki 8 után sötétben az utcán kódorog az lop" Ezt egy másik kérdés alatt nyilatkoztatta ki. Remélem most nem fogja letöröltetni hogy itt idéztem.

Ha szégyelled, akkor mondd meg hogy tévedtél és kérj bocsánatot a tisztességes emberektől akiket ezzel megvádoltál.

Ezt írtam le róla többször is de töröltette mindet. Sajnálom de aki ilyet mond az számomra egy nulla.

2021. jan. 9. 21:04
 43/48 Alex Fly ***** válasza:
47%

@42: az, hogy itt sipákolsz meg hisztizel, mikt egy fürdősqrwa, az egy dolog. Hogy érvek helyett csak személyeskedésre telik tőled, azzal csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. De hogy még emellé pofátlanul hazudsz is, az kezd már egy kicsit sok lenni...

Azért valahol megértem a problémádat: akinek van neje, az meg tudja oldani a spirtot egész élszaka is. De a magadfajtákra senki sem gondol...

2021. jan. 9. 23:42
 44/48 A kérdező kommentje:
Akkor menjél gyorsan mássz rá valakire aki hagyja, nekünk a párommal kösz nincs ilyen gondunk, minden oké ne aggódj. Tudod az egészséges életmód és a jó szándék feldobja az életet minden területen.... Családban élek nem úgy mint te. Viszont az ilyen rosszindulatú kirekesztő emberhez mint te vagy, nem tudom elképzelni ki vonzódik. Agyadra ment a népnevelés mi? Azt se tudod már kit nevelj kinél képzeld szabálykövetőbbnek magad, aztán olyat nevelsz akit nem kéne mert nálad sokkal magasabb szinten van.
2021. jan. 10. 00:14
 45/48 anonim ***** válasza:
35%

#43 Lássuk be te hibáztál.

Leálltál vitázni valakivel akivel nem érdemes. Szóltam az elején, hogy ne folytassátok - akkor látszott hogy nem normális.

2021. jan. 10. 00:23
 46/48 A kérdező kommentje:
Hűha, két reged van? Ötletes. Azért vagy itt mert már kitiltottak a celebek az oldalukról, és ilyenkor a gyakorit boldogítod? Ez van sajnos manapság, nem lehet ezekkel mit kezdeni. Írják mások is hogy baromi nehéz. Együttérzek velük.
2021. jan. 10. 00:29
 47/48 A kérdező kommentje:
Egyébként annyiból jó, hogy legalább az ember nem látja a facebook képét pl ilyen Józsibá és hasonló kommentelők szoktak lenni, akiknek a képe még plusz hozzátesz az élményhez. Ezért jöttünk át a gyakorira, mert viuzuális típusok vagyunk, fáj látni is azokat az arcokat. Itt legalább nem látjuk, és nem égeti ki a retinánkat. És itt vannak jó emberek is(na nem ti). Csak titeket kell valahogy kikerülni.
2021. jan. 10. 00:33
 48/48 Alex Fly ***** válasza:
47%
@45: igazad van, felesleges... Teljesen reménytelen. Gondolom valami gödényhívő tard lehet, vagy megrekedt az óvodás szinten.
2021. jan. 10. 01:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!