Ezt Hungarikumnak szánták a vezetőink? Minden egyes országban Európában van rá lehetőség, hogy a rendszeresen sportolók munka után tegyék ezt meg. Csak Magyarországon nem. Ez mit fejez ki az országunkról? Ez egy koncepció, egy eszme?
Figyelt kérdés
Az országok többségében később kezdődik a korlátozás, ahol pedig nem, ott megengedik bármikor a sportolást. Pl Angliában naponta egyszer bármikor ki lehet menni sportolni. Stb. A kérdésem egy állampolgári érdeklődés a Hungarikumokról, remélem egy demokráciában ez nem probléma.2021. jan. 8. 22:48
21/48 A kérdező kommentje:
Köszi 24.
23 mondom én utánanéztem az országoknak, nekem nem nagy ügy. Arra voltam kíváncsi képes vagy e rá te "mindenttudó" röhejember. Ahol nem egész napos van. De nem vagy rá képes. Csak itt hisztizel minden egyes kérdező kérdése alatt akik nem azt kérdezik ami neked az agymenésed. Tudom mert láttalak sok helyen, bár ne láttalak volna, egy borzalmas ember vagy.
Nem vagy képes rá mi? Téged nem érdekelnek a tények, mert a szűk agyadba semmi nem fér be.
2021. jan. 9. 00:53
22/48 mindentudó99 válasza:
A multkor meg azon vergődött hogy hajnaltòl kettőig dolgozik. Csak este 8 után tudna edzeni mert kettőtől este myolcig ebédet fōz.
23/48 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel a kérdésem, lapozz, és nem olvasod azt hogy leírom rólad a véleményem, ami cseppet sem hízelgő... És még folytathatnám míg el nem takarodsz. Ha legalább egy nyamvadt kezdő időpontnak utánanéztél volna te hazug szar.
2021. jan. 9. 00:55
24/48 A kérdező kommentje:
28 az nem én voltam te szerencsétlen. Soha nem dolgoztam hajnal kettőig.
2021. jan. 9. 00:55
25/48 mindentudó99 válasza:
Délután kettőig. De akkor úgy látszik többen is vagytok ilyenek. Ez elég szomorú.
26/48 anonim válasza:
Most nem azért de nem tudom mi ezen annyira fura. Nálunk az egész munkahely azt várta hogy későbbre teszik. Mi azon a fura hogy valaki 8 után kimegy? Betegek vagytok. Kérdező ne foglalkozz ezekkel, látszik hogy az első hozzászólása már agresszív volt a "mindenttudó" nevűnek. Ráadásul hazudik, mert azt sem tudja miről beszél, egy országot sem tud fejből akkor mire fel okoskodik?
27/48 anonim válasza:
Mintha msot nem lehetne kimenni.
28/48 mindentudó99 válasza:
#32 Nem fura de ha egyszer nem lehet mit nem lehet ezen felfogni? És csak kizárólag este 8 után alkalmas sportolni . Ezt te se hiszed el. Rádásul hetente megkérdezi ugyan ezt. Én már mióta nem mehetek ki pecázni éjszaka? A haverral nem tudunk kimenni csónakkal nappal se mert ketten nem ülhetünk benne. Engem is zavarnak ezek de azért mégse vergődök ezen itt állandóan. Pedig nem hinném hogy veszélyes lenne egyedül üldögélni a Duna parton éjjel. De az ember elfogadja nem tehet mást. Kár ezen hisztizni. Nappal is lehet pecázni hajnal öt és este 8 között. Megyek akkor. Ennyi.
29/48 anonim válasza:
Én is sok helyen látom a "mindenttudó"-t. Kérdező van itt néhány kondis kérdező is, azokra is mindig azt hiszi hogy ugyanazok. Oda is írogat meg a vakcinához, mindenhová. Ennek valami sport fóbiája van.
30/48 mindentudó99 válasza:
#36 Nincs fóbiàm. Oda ìrok ahova akarok. Csak az ilyen idióta kérdéseket imádom. Jól el lehet szórakozni rajta mikor egy két ember valami semmiségen vergődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!