Ezt Hungarikumnak szánták a vezetőink? Minden egyes országban Európában van rá lehetőség, hogy a rendszeresen sportolók munka után tegyék ezt meg. Csak Magyarországon nem. Ez mit fejez ki az országunkról? Ez egy koncepció, egy eszme?
Lehet, hogy hungarikum...
Más országokban napi 2 alkalommal korlátozzák, itt pedig naponta annyi alkalommal sportolhatsz, ahányszor csak kedved tartja. Akár napi 15 órát egyfolytában sporttal tölthetsz - mit akarsz még?
Ha fontos az a napi egy sport, akkor elmész és sportolsz mindennap egy alkalommal.
Ha helyette csak sipákolsz, hogy napi 15 óra neked nem elég a sportolásra, akkor azért annyira mégsem fontos, hogy a siránkozás helyett inkább elmenj sportolni...
Még 10000000000000000000-szor írjam le hogy megoldom a sportolásomat, nem rólam van szó? Sok más emberről van szó, akik nem tudják megoldani. Én nem napközben megyek mert este kimegyek a kertbe.
Ha lehet mellőzd a siránkozás szó használatát, szokd meg hogy nem használod, mert ha egy olyannak fogod megejteni, mint akiket ismerek, és lakásban élnek, a kis nyeszlett gülüszemű Alexfly lehet hogy matrica alakú lesz.
Itt van hülye fehérvári suttyó, olvasd el talán megvilágosodsz.
Azért remélem megbocsátod nekem, ha nem fogom telerakni a gatyámat holmi hülyegyerekek fenyegetőzése miatt...
Képzeld: én is lakásban élek és dolgozni is járok. Hihetetlen, mi? És kapaszkodj meg: a kettő közötti közlekedés is egy jó alkalom a testmozgásra...
Egyébként a fenyegetőzésedhez csak annyit, hogy nyugodtan gyere és próbáld meg: legalább meglesz az a napi testmozgásod, amiért itt siránkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!