Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezt Hungarikumnak szánták a...

Ezt Hungarikumnak szánták a vezetőink? Minden egyes országban Európában van rá lehetőség, hogy a rendszeresen sportolók munka után tegyék ezt meg. Csak Magyarországon nem. Ez mit fejez ki az országunkról? Ez egy koncepció, egy eszme?

Figyelt kérdés
Az országok többségében később kezdődik a korlátozás, ahol pedig nem, ott megengedik bármikor a sportolást. Pl Angliában naponta egyszer bármikor ki lehet menni sportolni. Stb. A kérdésem egy állampolgári érdeklődés a Hungarikumokról, remélem egy demokráciában ez nem probléma.

2021. jan. 8. 22:48
1 2 3 4 5
 31/48 Alex Fly ***** válasza:
60%

Lehet, hogy hungarikum...

Más országokban napi 2 alkalommal korlátozzák, itt pedig naponta annyi alkalommal sportolhatsz, ahányszor csak kedved tartja. Akár napi 15 órát egyfolytában sporttal tölthetsz - mit akarsz még?

2021. jan. 9. 13:19
 32/48 A kérdező kommentje:
A végére nem fogalmaztam finoman, de sajnos nem vagyok hülyeálló túlzottan, azért igyekszem, de ez ami itt megy az a kreténség csúcsa.
2021. jan. 9. 13:26
 33/48 A kérdező kommentje:
Sajnos az ilyen nevesített hozzászólókkal már ismerem az eddigi hozzászólásaikat és így ennek előzményei vannak. Különben random érdeklődőkkel türelmes vagyok.
2021. jan. 9. 13:31
 34/48 Alex Fly ***** válasza:
60%

Ha fontos az a napi egy sport, akkor elmész és sportolsz mindennap egy alkalommal.

Ha helyette csak sipákolsz, hogy napi 15 óra neked nem elég a sportolásra, akkor azért annyira mégsem fontos, hogy a siránkozás helyett inkább elmenj sportolni...

2021. jan. 9. 13:35
 35/48 A kérdező kommentje:

Még 10000000000000000000-szor írjam le hogy megoldom a sportolásomat, nem rólam van szó? Sok más emberről van szó, akik nem tudják megoldani. Én nem napközben megyek mert este kimegyek a kertbe.

Ha lehet mellőzd a siránkozás szó használatát, szokd meg hogy nem használod, mert ha egy olyannak fogod megejteni, mint akiket ismerek, és lakásban élnek, a kis nyeszlett gülüszemű Alexfly lehet hogy matrica alakú lesz.

[link]

Itt van hülye fehérvári suttyó, olvasd el talán megvilágosodsz.

2021. jan. 9. 14:16
 36/48 Alex Fly ***** válasza:
60%

Azért remélem megbocsátod nekem, ha nem fogom telerakni a gatyámat holmi hülyegyerekek fenyegetőzése miatt...

Képzeld: én is lakásban élek és dolgozni is járok. Hihetetlen, mi? És kapaszkodj meg: a kettő közötti közlekedés is egy jó alkalom a testmozgásra...

Egyébként a fenyegetőzésedhez csak annyit, hogy nyugodtan gyere és próbáld meg: legalább meglesz az a napi testmozgásod, amiért itt siránkozol...

2021. jan. 9. 15:17
 37/48 mindentudó99 ***** válasza:
76%
Alex Fly Értsd meg a kérdező csak este 8 és 9 között tud sportolni. Igazán megérthetnéd. Egész nap nem alkalmas erre. Mit nem értesz ezen😁? Teljesen logikus. Szerintem kérdező vidd az Ensz elé az ügyet. Én nem hagynám annyiban. Ennyire korlátozni a szabad mozgásban hogy csak napi 15 órát lehetsz kinn szörnyű dolog. Le az elnyomó halal mmal. Kezdj éhségsztrájkba. Én támogatlak benne.
2021. jan. 9. 17:23
 38/48 mindentudó99 ***** válasza:
35%
Egyébként ha te megoldod a sportot magadnak mit intézkedsz itt más nevében? Honnan tudod hogy más este akar sportolni? Te akarsz más helyett dönteni? Te megoldod legyél boldog ne szólj bele más életébe. Nem szép dolog. Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol mi jogon döntenél más helyett? Az ismerőseim megoldják. Futnak délutánonként az utcán aki igényli. Meg be van rendezkedve futópaddal otthon. Aki akarja megoldja a mozgást. Te is jobban tennéd ha a sok feszültséget meg ideget levezetnéd valahogy mert ha felgyülemlik benned ez a feszültség rá mehet az egészséged. Ez nem vicc. Vegyél egy boxsz zsákot és püföld . Vagy valami
2021. jan. 9. 17:37
 39/48 A kérdező kommentje:
38 Nem tudom, te Fehérváron nem hallottál barátokról? Rokonokról? Neked olyanok nincsenek? Fura.
2021. jan. 9. 20:28
 40/48 mindentudó99 ***** válasza:
59%
Ott nincsenek barátaim mert rohadt messze lakom onnan
2021. jan. 9. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!