Magyarorszag demokratikus berendezkedesu, de vajon tenyleg joleti allam lennenk, minek a fo koncepcioja hogy segiti polgarait? 21. Szazadban hogy fagyhat meg valaki Europa kozepen?
Valoban nem ertem mi folyik itt, kulfoldon elek, mar jo ideje nem kovetem az otthoni hireket mert parade ami itt folyik. Erre hazajottem januarban es azzal szembesulok hogy amiket hallottam igazak lehetnek, mivel nem egy szerencsetlen embert lattam az utcan fekudni (es gondolom nem mind itokas..)
Es tulajdonkeppen felfordul a gyomrom amikor a kozossegi mediacsatornakon meglatom emberek milyen nyomorban elnek. Ertelemszeruen nem toluk, hanem ettol az egesz helyzettol, hogy juthattunk idaig?
Arrol meg ne is beszeljunk hogy a szivem szakad meg amikor egy nincstelen szulo azert nem ker segitseget mert fel hogy akkor elveszik a gyermeket, es inkabb a gyerek eletet kockatatja...
Erdekes hogy ahonnan en jovok, ott meg sincs ilyen kaosz, es nem hazudok, de hajlektalant se lattam meg utcan aludni.
Magyarország nem jóléti állam, és egy jó darabig még nem is lesz az.
Túl kevés ember termel túl kevés értéket a nyugati sztenderdekhez viszonyítva, így logikus, hogy a hajléktalanokra is kevesebbet tud költeni az állam.
"21. Szazadban hogy fagyhat meg valaki Europa kozepen?"
Úgy, hogy Európa a XXI. században még mindig a mérsékelt éghajlati övezetben fekszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!