Ezt Hungarikumnak szánták a vezetőink? Minden egyes országban Európában van rá lehetőség, hogy a rendszeresen sportolók munka után tegyék ezt meg. Csak Magyarországon nem. Ez mit fejez ki az országunkról? Ez egy koncepció, egy eszme?
Figyelt kérdés
Az országok többségében később kezdődik a korlátozás, ahol pedig nem, ott megengedik bármikor a sportolást. Pl Angliában naponta egyszer bármikor ki lehet menni sportolni. Stb. A kérdésem egy állampolgári érdeklődés a Hungarikumokról, remélem egy demokráciában ez nem probléma.2021. jan. 8. 22:48
11/48 mindentudó99 válasza:
Egyszerű nem csak nálunk van így ùgy hogy ne vergődj még agyvérzést kapsz
12/48 A kérdező kommentje:
Na, sikerült átverekedted magad az első akadályon? Megnyitottad az első oldalt? lLegalább egyet? Na? Másold ki szépen ide azt az adatot hadd lássam: ország-időpont.
2021. jan. 9. 00:14
13/48 A kérdező kommentje:
Ne csüggedj menni fog, ha remeg a kezed a piától max kétszer klikkelsz. Szépen ide sorba jöhetnek az országok nevei és az időpontok.
2021. jan. 9. 00:16
14/48 anonim válasza:
#17 Hagyd, hülye! A fejére esett valami súlyzó. Hisztizik mintha nem mehetne ki egész álló nap a lakásból amikor akar, még ahhoz is hülye hogy megértse amit mondasz neki, felesleges. Látod hogy nem bírja ki két percig és írogat újra meg újra, még azt sem érti mit jelent hogy ő kérdez és nem kommentel.
15/48 A kérdező kommentje:
Én kimehetek mert van kertünk. De érdekel miért csak Magyarországon nem mehetnek ki a többiek, akik szeretnének. Na?
Ország, időpont.
Hang vagy gyerek? Nem megy? Mi van beszart a neted pont most? Na szépen másolgassátok ki ide az országokat.
2021. jan. 9. 00:20
16/48 A kérdező kommentje:
Na mi ez a néma csönd? Ja értem keresed a világtérképen az európai országokat. Hjaj ez se megy fejből, gáz. Egy se sikerült 10 perc alatt? :))
2021. jan. 9. 00:23
17/48 mindentudó99 válasza:
Egy országot mondok a kedvedért Olaszország. Dec 24-től jan 7 -ig a lábukat nem tehették ki az utcára. Most volt egy két nap enyhìtés de valószìnű visszahozzák. Úgy hogy örülj hogy csak 8 utân nem mehetsz. Persze tudom neked csak akkor jó. Hisz ki ne szeretne fagyos tèli èjszakákon kinn csatangolni. Ki az a marha aki inkább a nappali enyhébb időt válassza. Na mindegy is ne haragudj nem nézegetem végig neked vagy helyetted az európai korlátozásokat országonként. Egyet leìrtam a többit nézd meg magad. Ìgy is több időt pazaroltam rád mint kellene. De mikor valaki ilyen ostobaságokat irogat mint te muszáj válaszolnom.
18/48 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek mert ahol egész napos tilalom van, ott egész nap kimehetnek egyéni sporttevékenységre. Én is úgy tudom hogy sok országban később kezdődik, Románia 11, Spanyolország 11. Az összeset nem tudom fejből.
19/48 mindentudó99 válasza:
Most is kimehetsz egész nap itt is . Csak a kérdezőnek kizárólag akkor alkalmas amikor nem szabad.
20/48 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt! Már majdnem megütötte a guta hogy 2 percig senki nem babusgatta az agymenését. Hagyjátok dühöngeni és ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!