Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg ez az Öszödi beszéd?...

Tényleg ez az Öszödi beszéd? Én azt hittem, hogy elhangzott egy mondat, azt annyi. De ez döbbenet.

Figyelt kérdés

Bevallom, hallottam már erről ezt azt, de akkoriban még nem igazán voltam képben a politikával. Hát most jól megdöbbentem.

Nektek mi a véleményetek? Hallottatok erről? (az idősebb korosztály biztosan, gondolom) De a mostani fiatalabbak?

[link]

2020. máj. 25. 21:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
93%

#29 Szerintem neked kellene inkább meghallgatni, elolvasni az egészet - úgy hogy meg is érted.

2006-ról beszélünk, amikor 2004-ben léptünk be az EU-ba. 2002-ben még gyurcsány pártja, az mszp is azzal kampányolt, hogy sokkal jobb helyzetben van az ország, mint amennyi pénzt ebből az emberek látnak - na, majd ők többet fognak adni. Ismerős lehet a szlogen, mert most nemrégen is bedobták a ballibek: több pénzt az országnak, több pénzt az embereknek - akkor ez állt a plakátjaikon.

A kormányváltáskor 300 milliárdos TÖBBLETTEL a költségvetésben (tartalék) adta át a kormányzást a fidesz kormány, a környező országokkal együtt egy konjunktúrában élhettünk. 2004-től megnyíltak az eu-s pénzügyi lehetőségek is az ország számára, a szomszédaink gazdasági növekedése magas volt.

EBBEN a környezetben, ilyen helyzetben sikerült gyurcsányéknak oda juttatni az országot hogy el kelljen titkolni az államháztartási adatokat a választók elől.

A beszédben semmi olyan nincsen amit sugallni akartál, hogy ennek a gazdasági lecsúszásnak kellene véget vetni és ezért figyelmezteti a társait. Éppen hogy azzal van a baja, hogy nem állnak mögé, nem támogatják hogy ugyanúgy folytassa tovább, mint addig tették.

Ez a beszéd védhetetlen, kimagyarázhatatlan.

2020. máj. 26. 14:38
 32/34 anonim ***** válasza:

[link]

Nos ez már a beszéd után volt, magyarán a böszme és sleppje elqrta, és már a lényegében válság előtt is csődközelbe került az ország, így értelmezhető, meghamisították a költségvetési adatokat is, ne derüljön ki a stikli. Majd azért a végén gyáva tetű módjára lemondott, hogy más vigye el a balhét.

Ez tényleg védhetetlen! Aki visszasírja ezt alakot az biztos nem normális! (És az sem mentesítő indok, hogy a fidesz is tré.)

2020. máj. 26. 21:21
 33/34 anonim ***** válasza:
41%
Igen, aki nem csak benyalja a propagandát, az nem két mondatot ismert a beszédből. :)
2020. máj. 31. 20:54
 34/34 anonim ***** válasza:
És kezdődik elölről.
2020. máj. 31. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!