Ti sem gondoltátok volna, hogy valaha vissza fogjátok sírni Gyurcsányt, és rá fogtok szavazni?
Márpedig most ez a helyzet. Az egyetlen demokratikus erő ma Magyarországon, arról nem is beszélve, hogy az egyetlen. Mindenki más aki számított, visszavonult az ellenzékből, csak Gyurcsány maradt. Tehát a kör bezárult, vagy Orbán vagy Gyurcsány, nincs más alternatíva. Az ellenzéknek semmi más választása nincsen, mint Gyurcsány zászlója alatt egyesülni, különben esélytelen törpepártok maradnak amiknek az ég világon semmi hasznuk.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én 10-12 évvel ezelőtt soha nem gondoltam volna, hogy valaha is Gyurcsányra fogok szavazni, most meg ő az egyetlen EU párti, demokratikus politikus Magyarországon. Az egyetlen aki nem orosz, kínai és török (azaz kelet-párti), hanem egy fejlett, demokratikus, európai Magyarországot pártoló egyén, aki még mindig hisz a magyarságban és küzd az autokrácia ellen ami most van. Hisz abban, hogy a magyarok többek ennél, és jobbat érdemelnek. Ti is le vagytok döbbenve? Ti se hittétek volna, hogy a demokrácia szultánjára, Gyurcsány Ferencre fogtok szavazni a jövőben?
"egy fejlett, demokratikus, európai Magyarországot pártoló egyén, aki még mindig hisz a magyarságban és küzd az autokrácia ellen ami most van. Hisz abban, hogy a magyarok többek ennél"
Amikor véresre verette az embereket azonosító szám nélküli rendőrökkel, kilövette a szemüket az már a magyarság pártolás része volt?
igaz nem olvastam el az alkérdést, de így is bátran ki merem jelenteni, hogy ilyen őstehetséggel milliókat kereshetsz!
téged akar majd minden politikus, hogy elvállald a mágiaügyi miniszterséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!