Gyurcsány Ferenc kormányát leszámítva, volt olyan kormány valaha Magyarországon, akik az egészségügy súlyos igazságtalanságait próbálta megoldani?
Figyelt kérdés
Ja, és DK szavazó vagyok.
Én legalább beismerem, és nem csak Orbán Viktort szidalmazom.
2018. szept. 2. 17:10
1/8 anonim válasza:
Gyurcsány mivel próbálta? A széfekkel?
2/8 A kérdező kommentje:
Hakapeszi, szerintem az se volt rossz, mert köztudott, hogy számtalan alkalommal tűnnek el a betegek tulajdonai, de nem kidefezetten erre gondoltam.
2018. szept. 2. 17:26
4/8 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc kormányát leszámítva, volt olyan kormány valaha Magyarországon, amelyik annyira sz@r volt, mint Gyurcsány Ferenc kormánya? Az egészségügyet is beleértve.
5/8 anonim válasza:
utolsó, igen. Vegyük pl ezt a mostanit
..
6/8 anonim válasza:
Én akkor kórházban dolgoztam amikor a Gyurcsányék annyira próbálták megoldani a "súlyos igazságtalanságokat". Bezárták az osztályaink felét és nagyon kicsin múlt, hogy az egész kórház megszűnjön. Az ilyen megoldásokból nem kérek! Köszönöm!
7/8 anonim válasza:
Akkor nincs nagy különbség. Ma ugyanígy történik, csak másik kórházakban. Igaz, lassan orvos sincs hozzá...
8/8 anonim válasza:
Gratulálok, kérdező! Neki köszönhető a TB-járulék bevezetése, mint felesleges és megcímkézett külön adó. Azóta nem működik jól. Amíg az adóból volt fenntartva TB nélkül, addig kifogástalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!