Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg ez az Öszödi beszéd?...

Tényleg ez az Öszödi beszéd? Én azt hittem, hogy elhangzott egy mondat, azt annyi. De ez döbbenet.

Figyelt kérdés

Bevallom, hallottam már erről ezt azt, de akkoriban még nem igazán voltam képben a politikával. Hát most jól megdöbbentem.

Nektek mi a véleményetek? Hallottatok erről? (az idősebb korosztály biztosan, gondolom) De a mostani fiatalabbak?

[link]

2020. máj. 25. 21:33
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
30%
Már olyan régen volt, hogy tök felesleges emlegedni. Az origo összefoglalhatná akkor már 2010 óta mit tett a Fidesz és mennyit lopott. :) Ja azt nem.
2020. máj. 25. 21:45
 2/34 anonim ***** válasza:
68%

Nem kell hozzá túl idősnek lenni, annyira nem volt régen.

Ami tényleg döbbenet, hogy ma is van, aki ebben az alakban látja a jövőt.

2020. máj. 25. 21:46
 3/34 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy érdemes megnézni az Origon a 10 évvel ezelőtt cikkeket és a mostanit. Tök jól látható, hogy a független sajtóból, hogy lett propaganda sajtó. Persze gondolom azóta sok cikk törölve lett.
2020. máj. 25. 21:49
 4/34 anonim ***** válasza:
45%

#3 Aha. Független sajtó.

Mitől is volt független az origó 10 éve? A valóságtól, mint most az index meg a 444, rtl, hvg?

2020. máj. 25. 21:59
 5/34 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező

Az őszödi beszédet meg kell ismertetni minden emberrel.Akik a ballibek mellett állnak azokkal azért hogy megértsék ki az akit támogatnak, hogy azok a politikusok már hazudtak nekik eleget - a többiekkel meg azért, hogy ne dőljenek be annak a kampánynak, hogy a "Feri" milyen nagyszerű, kedves ember és hogy meghallgatja az embereket, milyen barátságos, vicces.

Sokszor jönnek gyurcsány támogatói azzal, hogy csak szövegkörnyezetéből kiragadott, félreértett mondatok amik szerepelnek a sajtóban. Remélem most te is láttad hogy a szövegkörnyezetében a "Hazudtunk reggel, éjjel meg este" mondat még súlyosabb.

2020. máj. 25. 22:03
 6/34 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg, és egy megalomániás őrülttől származott.
2020. máj. 25. 22:04
 7/34 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom, mire érted a "döbbenet"-et, magára az elhangzott beszédre vagy az írásos kommentárokra.

Magából a beszédből az derül ki, hogy Gyurcsánynak volt lelkiismerete és végül is képes volt a lelkiismerete szerint cselekedni (saját magát illetően). Egy személy azonban nem számít, itt a többiek hasonló viselkedésére lett volna szükség.

2020. máj. 25. 22:11
 8/34 A kérdező kommentje:

#5: sajnos igen, én is nyilván csak azt az egy bizonyos mondatról hallottam, ezért sem foglalkoztatott a tény annyira. De most tényleg tisztábban látok.

És igen, ezt sok mai fiatalnak kéne megismerni, aki abban időben, mint én is, még fittyet hányt a politikai történésekre, inkább bulizott, ivott és élte az életét.

2020. máj. 25. 22:16
 9/34 A kérdező kommentje:

#7: döbbenet az egész, amiket nyilatkozott, amiket csináltak, amik utána történtek, a tüntetések, a rendőrök viselkedése. Nem maga a tény, hogy ő most akkor és most ezt bevallotta. Na mindegy, nem bírok már fogalmazni, rettenetesen fáradt vagyok, egész nap gép előtt dolgoztam.

Köszönöm a válaszokat és őszintén jó lenne, ha lenne lehetőség ezt eljuttatni tényleg minden emberhez. Főleg a mai fiatalabb korosztálynak

2020. máj. 25. 22:20
 10/34 anonim ***** válasza:
45%
Az nem döbbenet, hogy Orbán Viktor küldte ki az utcára az emberek és úgy viselkedtek?
2020. máj. 25. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!