Tényleg ez az Öszödi beszéd? Én azt hittem, hogy elhangzott egy mondat, azt annyi. De ez döbbenet.
Bevallom, hallottam már erről ezt azt, de akkoriban még nem igazán voltam képben a politikával. Hát most jól megdöbbentem.
Nektek mi a véleményetek? Hallottatok erről? (az idősebb korosztály biztosan, gondolom) De a mostani fiatalabbak?
Nem kell hozzá túl idősnek lenni, annyira nem volt régen.
Ami tényleg döbbenet, hogy ma is van, aki ebben az alakban látja a jövőt.
#3 Aha. Független sajtó.
Mitől is volt független az origó 10 éve? A valóságtól, mint most az index meg a 444, rtl, hvg?
Kérdező
Az őszödi beszédet meg kell ismertetni minden emberrel.Akik a ballibek mellett állnak azokkal azért hogy megértsék ki az akit támogatnak, hogy azok a politikusok már hazudtak nekik eleget - a többiekkel meg azért, hogy ne dőljenek be annak a kampánynak, hogy a "Feri" milyen nagyszerű, kedves ember és hogy meghallgatja az embereket, milyen barátságos, vicces.
Sokszor jönnek gyurcsány támogatói azzal, hogy csak szövegkörnyezetéből kiragadott, félreértett mondatok amik szerepelnek a sajtóban. Remélem most te is láttad hogy a szövegkörnyezetében a "Hazudtunk reggel, éjjel meg este" mondat még súlyosabb.
Nem tudom, mire érted a "döbbenet"-et, magára az elhangzott beszédre vagy az írásos kommentárokra.
Magából a beszédből az derül ki, hogy Gyurcsánynak volt lelkiismerete és végül is képes volt a lelkiismerete szerint cselekedni (saját magát illetően). Egy személy azonban nem számít, itt a többiek hasonló viselkedésére lett volna szükség.
#5: sajnos igen, én is nyilván csak azt az egy bizonyos mondatról hallottam, ezért sem foglalkoztatott a tény annyira. De most tényleg tisztábban látok.
És igen, ezt sok mai fiatalnak kéne megismerni, aki abban időben, mint én is, még fittyet hányt a politikai történésekre, inkább bulizott, ivott és élte az életét.
#7: döbbenet az egész, amiket nyilatkozott, amiket csináltak, amik utána történtek, a tüntetések, a rendőrök viselkedése. Nem maga a tény, hogy ő most akkor és most ezt bevallotta. Na mindegy, nem bírok már fogalmazni, rettenetesen fáradt vagyok, egész nap gép előtt dolgoztam.
Köszönöm a válaszokat és őszintén jó lenne, ha lenne lehetőség ezt eljuttatni tényleg minden emberhez. Főleg a mai fiatalabb korosztálynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!