Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg ez az Öszödi beszéd?...

Tényleg ez az Öszödi beszéd? Én azt hittem, hogy elhangzott egy mondat, azt annyi. De ez döbbenet.

Figyelt kérdés

Bevallom, hallottam már erről ezt azt, de akkoriban még nem igazán voltam képben a politikával. Hát most jól megdöbbentem.

Nektek mi a véleményetek? Hallottatok erről? (az idősebb korosztály biztosan, gondolom) De a mostani fiatalabbak?

[link]

2020. máj. 25. 21:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
5%
20! Akkor segítek olvas vissza a 2. 5. 6. 11.12.13. válaszokat. Ha akik/akik írták nem rettegnének magukat bokáig hugyozva "AGYURCSÁNY-tól" nem sírnának ennyit. Gyakorlatilag ezt lehet kiolvasni belőle: "jönagyurcsányjáájjönagyurcsányagyurcsány" ez hiszti amit itt levágnak, mint megboldogult Takács Zs5 ő volt ekkora pojáca, aki így sivalkodott állandóan, ha Gyurcsány szóba került.
2020. máj. 26. 06:07
 22/34 anonim ***** válasza:
58%

Én is így jártam,mint a kérdező.Egy- egy kiragadt mondtat maradt meg bennem csak,a teljes verziót csak tavaly hallgattam meg.Ráadásul az exem rendőr volt,aki ott volt 2006-ban Pesten.

Hát nem tudom van- e ennél még lejjebb,azt hiszem nincs.Felnem tudom fogni,hogy ki az aki rá/ rájuk szavaz.

2020. máj. 26. 07:57
 23/34 anonim ***** válasza:
51%
Aki még szavaz gyurcsányra az együgyű, vagy ugyanolyan gazember mint a gazdája.
2020. máj. 26. 08:06
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

"olvas vissza a 2. 5. 6. 11.12.13. válaszokat. Ha akik/akik írták nem rettegnének magukat bokáig hugyozva "AGYURCSÁNY-tól" nem sírnának ennyit."

Mi nem tetszik drága? Nem gondolod, hogy akkor sorolnod kellene a szent vezetőd pozitívumait? Az más, hogy nem tudod védeni a védhetetlent, csak nyekeregsz! ;)

2020. máj. 26. 08:16
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Az meg külön vicces, hogy csak fideszes lehet aki nem akarja az elqrótokat. A kígyók kígyóznak még, gréczy is visszatette már a gatyájába?
2020. máj. 26. 08:24
 26/34 anonim ***** válasza:
77%
23 vagyok, évekkel ezelőtt végig hallgattam, mai napig nem értem, hogy hogy lehet ekkora tábora a DK-nak.
2020. máj. 26. 09:32
 27/34 anonim ***** válasza:
77%

#21 Tudod elég szánalmas ez a vergődés amit csinálsz. Itt hisztizel amiatt, mert gyurcsányodat annak látják az emberek ami, egy hazug, gazembernek, aki elqrta, nem kicsit, hanem nagyon - és sajnos nem a saját életét, hanem egy egész országét.

Jössz az ilyen szöveggel, hogy rettegnek tőle. Nem, ez az amit te megpróbálsz belelátni. Gyurcsány egy szánalmas paprikajancsi, viszont olyan feledhetetlen károkozója a magyar történelemnek, aki még ma is része a politikának, vezető személye azoknak akik éppen hatalomra akarnak jutni.

Nem rettegés az hogy nem akarjuk, hogy ez megint sikerüljön - hanem józan ész.

Kamuzol, mert nincs semmid, majd hisztizel, mert nem tudod magad igazolni és csak a kamu marad.

2020. máj. 26. 10:07
 28/34 anonim ***** válasza:
74%

Igen, ez a való világ... ráadásul ez a hazudozós megalomán mára alkoholista is, "nem kicsit, nagyon!!"

Ja és ne felejtsük el, ő a mai ellenzék "vezére" ,mindenkit be fog, vagy be akar darálni azon az oldalon.

2020. máj. 26. 10:13
 29/34 anonim ***** válasza:
35%

Hallgasd meg az egészet: https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE

Ne egy origo cikkből tájékozódj, kérlek... (ami a fidesz közvetett tulajdona)

A beszédből nekem, bár jó régen hallgattam, de az jött le, hogy komoly szar volt akkor a palacsintában, de Gyurcsány legalább a sajátjai között kiállt és azt mondta, hogy "gyerek állj, ez így nem mehet tovább!". Erről szól ez a beszéd. Nem kell Gyurcsányt szeretni, sőt, igazán eltakarodhatna már, de a történelem megérdemel annyit, hogy nem egy szennylapból tájékozódunk.

2020. máj. 26. 13:50
 30/34 anonim ***** válasza:
94%

"Hallgasd meg az egészet"

A beszédnek nincs egyetlen bekezdése, ami enyhítené ennek a szerencsétlen, tehetségtelen, rosszindulatú balféknek a bűneit, épp ellenkezőleg.

Igen, meg kell hallgatni az egészet.

Aki védi, az pedig vagy aljas, vagy idióta. Vagy mindkettő, mint ő maga.

2020. máj. 26. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!