Tényleg ez az Öszödi beszéd? Én azt hittem, hogy elhangzott egy mondat, azt annyi. De ez döbbenet.
Bevallom, hallottam már erről ezt azt, de akkoriban még nem igazán voltam képben a politikával. Hát most jól megdöbbentem.
Nektek mi a véleményetek? Hallottatok erről? (az idősebb korosztály biztosan, gondolom) De a mostani fiatalabbak?
Én is így jártam,mint a kérdező.Egy- egy kiragadt mondtat maradt meg bennem csak,a teljes verziót csak tavaly hallgattam meg.Ráadásul az exem rendőr volt,aki ott volt 2006-ban Pesten.
Hát nem tudom van- e ennél még lejjebb,azt hiszem nincs.Felnem tudom fogni,hogy ki az aki rá/ rájuk szavaz.
"olvas vissza a 2. 5. 6. 11.12.13. válaszokat. Ha akik/akik írták nem rettegnének magukat bokáig hugyozva "AGYURCSÁNY-tól" nem sírnának ennyit."
Mi nem tetszik drága? Nem gondolod, hogy akkor sorolnod kellene a szent vezetőd pozitívumait? Az más, hogy nem tudod védeni a védhetetlent, csak nyekeregsz! ;)
#21 Tudod elég szánalmas ez a vergődés amit csinálsz. Itt hisztizel amiatt, mert gyurcsányodat annak látják az emberek ami, egy hazug, gazembernek, aki elqrta, nem kicsit, hanem nagyon - és sajnos nem a saját életét, hanem egy egész országét.
Jössz az ilyen szöveggel, hogy rettegnek tőle. Nem, ez az amit te megpróbálsz belelátni. Gyurcsány egy szánalmas paprikajancsi, viszont olyan feledhetetlen károkozója a magyar történelemnek, aki még ma is része a politikának, vezető személye azoknak akik éppen hatalomra akarnak jutni.
Nem rettegés az hogy nem akarjuk, hogy ez megint sikerüljön - hanem józan ész.
Kamuzol, mert nincs semmid, majd hisztizel, mert nem tudod magad igazolni és csak a kamu marad.
Igen, ez a való világ... ráadásul ez a hazudozós megalomán mára alkoholista is, "nem kicsit, nagyon!!"
Ja és ne felejtsük el, ő a mai ellenzék "vezére" ,mindenkit be fog, vagy be akar darálni azon az oldalon.
Hallgasd meg az egészet: https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE
Ne egy origo cikkből tájékozódj, kérlek... (ami a fidesz közvetett tulajdona)
A beszédből nekem, bár jó régen hallgattam, de az jött le, hogy komoly szar volt akkor a palacsintában, de Gyurcsány legalább a sajátjai között kiállt és azt mondta, hogy "gyerek állj, ez így nem mehet tovább!". Erről szól ez a beszéd. Nem kell Gyurcsányt szeretni, sőt, igazán eltakarodhatna már, de a történelem megérdemel annyit, hogy nem egy szennylapból tájékozódunk.
"Hallgasd meg az egészet"
A beszédnek nincs egyetlen bekezdése, ami enyhítené ennek a szerencsétlen, tehetségtelen, rosszindulatú balféknek a bűneit, épp ellenkezőleg.
Igen, meg kell hallgatni az egészet.
Aki védi, az pedig vagy aljas, vagy idióta. Vagy mindkettő, mint ő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!