Tényleg ez az Öszödi beszéd? Én azt hittem, hogy elhangzott egy mondat, azt annyi. De ez döbbenet.
Bevallom, hallottam már erről ezt azt, de akkoriban még nem igazán voltam képben a politikával. Hát most jól megdöbbentem.
Nektek mi a véleményetek? Hallottatok erről? (az idősebb korosztály biztosan, gondolom) De a mostani fiatalabbak?
#7 "Magából a beszédből az derül ki, hogy Gyurcsánynak volt lelkiismerete és végül is képes volt a lelkiismerete szerint cselekedni (saját magát illetően). "
Ezt mégis miből hoztad ki?
Hogy a SAJÁT párttársai előtt, ZÁRT megbeszélésen elmondta, hogy MÁR ÉVEK ÓTA hazudnak mindenről, mindenkinek, csaltak a választáson, és hogy most arra kéri a tettestársait hogy FOLYTASSÁK a hazugságot, a választók becsapását?
Az lenne szerinted a lelkiismerete, hogy elmondta azok előtt akikkel közösen átverték az országot, hogy ez az átverés, ennyi hazugság és csalás is éppen hogy volt csak elég a hatalom megtartásához, hogy tovább hazudhassanak?
Mikor is szólalt meg a lelkiismerete? Amikor éveken át elkövette ezeket? Amikor a folytatását kérte a többiektől? Amikor a napvilágra kerülésekor nem mondott le hanem még évekig maradt miniszterelnök?
#7 ahha, lol.. szóval ha vki beismeri zárt körben(!), hogy évekig tudatosan lopott csalt hazudott, egy országot vágott át, akkor ő lesz a korrekt és lelkiismeretes.
Na ne röhögtess már... Csak azt ne mondd légyszi, hogy még újabb esélyt is adnál neki kormányon, hiszen "megbánta a tettét"
7
Én meg azt mondom, hogy a Gyurcsánynak lelke sincs, így nem lehet lelkiismerete sem. Különben nem lett volna toplistás az országának VALAHA legtöbbet ártó vezetők listáján.
A beszéd leglényegesebbje viszont szerintem a végén van, amikor a szép új világ létrehozásáról beszél. AZ az ijesztő, főleg utólag, hogy már azt is tudjuk, amit ő már akkor is kellett hogy tudjon, hogy milyen irdatlan kárt okozott nem csak nyíltan, hanem a háttérben, eltitkoltan is. Amik csak később derültek ki, és még ki tudja, mi fog.
Tényleg jó lenne ha többen ismernék.
Akkor nem csak a fideszes média által gyártott hamis kép lenne az emberekben.
#10 "Az nem döbbenet, hogy Orbán Viktor küldte ki az utcára az emberek és úgy viselkedtek?"
Kiket, mikor küldött az utcára és hogyan is viselkedtek?
bedobsz valamit, aztán várod a hatást? De mit dobtál be? Levegőt, kamut?
#18 Kértem hogy írd le. Nem tudod? Ha annyira egyértelmű, akkor nem lesz nehéz. Pontosan miből veszed hogy a fideszesek rettegnek gyurcsánytól?
Az nem elég hogy szerinted így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!