Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg ez az Öszödi beszéd?...

Tényleg ez az Öszödi beszéd? Én azt hittem, hogy elhangzott egy mondat, azt annyi. De ez döbbenet.

Figyelt kérdés

Bevallom, hallottam már erről ezt azt, de akkoriban még nem igazán voltam képben a politikával. Hát most jól megdöbbentem.

Nektek mi a véleményetek? Hallottatok erről? (az idősebb korosztály biztosan, gondolom) De a mostani fiatalabbak?

[link]

2020. máj. 25. 21:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
55%

#7 "Magából a beszédből az derül ki, hogy Gyurcsánynak volt lelkiismerete és végül is képes volt a lelkiismerete szerint cselekedni (saját magát illetően). "

Ezt mégis miből hoztad ki?

Hogy a SAJÁT párttársai előtt, ZÁRT megbeszélésen elmondta, hogy MÁR ÉVEK ÓTA hazudnak mindenről, mindenkinek, csaltak a választáson, és hogy most arra kéri a tettestársait hogy FOLYTASSÁK a hazugságot, a választók becsapását?

Az lenne szerinted a lelkiismerete, hogy elmondta azok előtt akikkel közösen átverték az országot, hogy ez az átverés, ennyi hazugság és csalás is éppen hogy volt csak elég a hatalom megtartásához, hogy tovább hazudhassanak?

Mikor is szólalt meg a lelkiismerete? Amikor éveken át elkövette ezeket? Amikor a folytatását kérte a többiektől? Amikor a napvilágra kerülésekor nem mondott le hanem még évekig maradt miniszterelnök?

2020. máj. 25. 22:25
 12/34 anonim ***** válasza:
55%

#7 ahha, lol.. szóval ha vki beismeri zárt körben(!), hogy évekig tudatosan lopott csalt hazudott, egy országot vágott át, akkor ő lesz a korrekt és lelkiismeretes.

Na ne röhögtess már... Csak azt ne mondd légyszi, hogy még újabb esélyt is adnál neki kormányon, hiszen "megbánta a tettét"

2020. máj. 25. 22:26
 13/34 anonim ***** válasza:
45%

7

Én meg azt mondom, hogy a Gyurcsánynak lelke sincs, így nem lehet lelkiismerete sem. Különben nem lett volna toplistás az országának VALAHA legtöbbet ártó vezetők listáján.

A beszéd leglényegesebbje viszont szerintem a végén van, amikor a szép új világ létrehozásáról beszél. AZ az ijesztő, főleg utólag, hogy már azt is tudjuk, amit ő már akkor is kellett hogy tudjon, hogy milyen irdatlan kárt okozott nem csak nyíltan, hanem a háttérben, eltitkoltan is. Amik csak később derültek ki, és még ki tudja, mi fog.

2020. máj. 25. 22:32
 14/34 anonim ***** válasza:
63%
Félelmetes látni, hogy a fideszesek menyire rettegnek A Gyurcsánytól még mindig, és azt bírom, hogy ők azok, akiknek az a dumája van, hogy az ellenzéki oldalon van Orbán-fóbia. 🤣🤣🤣
2020. máj. 25. 23:22
 15/34 anonim ***** válasza:
77%

Tényleg jó lenne ha többen ismernék.

Akkor nem csak a fideszes média által gyártott hamis kép lenne az emberekben.

2020. máj. 25. 23:30
 16/34 anonim ***** válasza:
47%
#14 Mégis miből gondolod hogy a fideszesek rettegnek gyurcsánytól?
2020. máj. 25. 23:32
 17/34 anonim ***** válasza:
55%
#15 Mi az ami hamis kép? Milyen a nem-hamis kép szerinted?
2020. máj. 25. 23:34
 18/34 anonim ***** válasza:
71%
16-os! olvasd már végig itt is a hisztit, amit levágnak. Kell még egyéb magyarázat?
2020. máj. 25. 23:37
 19/34 anonim ***** válasza:
55%

#10 "Az nem döbbenet, hogy Orbán Viktor küldte ki az utcára az emberek és úgy viselkedtek?"

Kiket, mikor küldött az utcára és hogyan is viselkedtek?

bedobsz valamit, aztán várod a hatást? De mit dobtál be? Levegőt, kamut?

2020. máj. 26. 03:00
 20/34 anonim ***** válasza:
49%

#18 Kértem hogy írd le. Nem tudod? Ha annyira egyértelmű, akkor nem lesz nehéz. Pontosan miből veszed hogy a fideszesek rettegnek gyurcsánytól?

Az nem elég hogy szerinted így van!

2020. máj. 26. 03:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!