Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A babaváró hitel megállítja a...

A babaváró hitel megállítja a népességfogyást, vagy ez is kudarc lesz mint a Fidesz kormány eddigi családpolitikája?

Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
Ha az a baba nem a kis tiborc ondóból készült, akkor lesznek meglepetések.
2019. júl. 30. 17:08
 52/86 mindentudó99 ***** válasza:
#46 Akkor csak azt mond meg mitől vagy ilyen ideges? Miért zavar téged hogy más igény be veszi ezeket? És mi van ha csak két tizeddel fog emelkedni a születési ráta? Azok a gyerekek legalább jó eséllyel jobb körülmények közé születhetnek. Szerintem ez is valami. Vajon milyen sérem érhetett téged hogy semminek se tudsz örülni? Bár sejtem valamilyen oknál fogva semmilyen támogatást nem tudsz igénybe venni ugye?
2019. júl. 30. 17:19
 53/86 anonim ***** válasza:

Abszolút értékben felesleges a születések számát számolni. Ha ezt nézed akkor nincs miről beszélni, nyilván nem fog lényegesen kevesebb nő több gyereket szülni.

Az egy nőre jutó szülések átlagos száma a lényeges, ebből fog latszodni volt e hatása. De ez is csak több mint 10 év múlva.

2019. júl. 30. 18:56
 54/86 anonim ***** válasza:

Pontosan ezt tettem ÉN? éveket hasonlítottam össze. Ez az engem igazolt, téged megcáfolt.

Ez nem tetszett neked, ezért vetted elő egy félév adatát.

2019. júl. 30. 19:29
 55/86 A kérdező kommentje:

# 52

Nem azt mondtam hogy zavar hanem azt hogy kudarc lesz ahogy a Fidesz eddigi családtámogatási politikája. Eszemben sincs hitelt felvenni amit támogatásnak hazudnak.

2019. júl. 31. 09:17
 56/86 A kérdező kommentje:

# 53

"ezt nézed akkor nincs miről beszélni, nyilván nem fog lényegesen kevesebb nő több gyereket szülni."

Pedig pont ezt akarja elérni a Fidesz. Ezért kommunikálják hogy szülj 3-4 gyereket.

# 54

"éveket hasonlítottam össze. Ez az engem igazolt, téged megcáfolt.

Ez nem tetszett neked, ezért vetted elő egy félév adatát."

Én is éveket hasonlítottam össze de mivel a 2019-es év közepén járunk, csak fél éves adatot tudok hozni. Ennek felfogásához szerintem nem kell sok ész.

2019. júl. 31. 09:21
 57/86 anonim ***** válasza:

"Pedig pont ezt akarja elérni a Fidesz. Ezért kommunikálják hogy szülj 3-4 gyereket."

Szerintem te valamit nagyon félreértettél.

2019. júl. 31. 09:45
 58/86 A kérdező kommentje:
Te értetted félre. Ha megnézed a feltételeket, abból az körvonalazódik ki hogy a Fideszkormány célja a családonkénti minimum 3 gyerek.
2019. júl. 31. 16:34
 59/86 anonim ***** válasza:
Igen de azzal még mindig lehet, hogy abszolút számban csökkenés van. Ezért mondtam, hogy nem az összes születés szám a lényeges, hanem az egy nőre eső. Ami jelenleg 1,4 körül van. Ha sikerülne 1,5-1,6 vagy többet elérni az már siker.
2019. júl. 31. 17:23
 60/86 mindentudó99 ***** válasza:
#58 Kevés a gyerek kettő nem eleg a fogyás megállításához vagy lassításához. Persze hogy szeretnék hogy 3 szülessen. Mi ezzel a baj? Nem kötelező. Aki akar vállal aki akar nem. Meg van a magadfajta aki csak háborog rajta de meg nem tudná mondani tulajdonképpen mi baja van. Pláne hogy nem is érinti a dolog.
2019. júl. 31. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!