A babaváró hitel megállítja a népességfogyást, vagy ez is kudarc lesz mint a Fidesz kormány eddigi családpolitikája?
Abszolút értékben felesleges a születések számát számolni. Ha ezt nézed akkor nincs miről beszélni, nyilván nem fog lényegesen kevesebb nő több gyereket szülni.
Az egy nőre jutó szülések átlagos száma a lényeges, ebből fog latszodni volt e hatása. De ez is csak több mint 10 év múlva.
Pontosan ezt tettem ÉN? éveket hasonlítottam össze. Ez az engem igazolt, téged megcáfolt.
Ez nem tetszett neked, ezért vetted elő egy félév adatát.
# 52
Nem azt mondtam hogy zavar hanem azt hogy kudarc lesz ahogy a Fidesz eddigi családtámogatási politikája. Eszemben sincs hitelt felvenni amit támogatásnak hazudnak.
# 53
"ezt nézed akkor nincs miről beszélni, nyilván nem fog lényegesen kevesebb nő több gyereket szülni."
Pedig pont ezt akarja elérni a Fidesz. Ezért kommunikálják hogy szülj 3-4 gyereket.
# 54
"éveket hasonlítottam össze. Ez az engem igazolt, téged megcáfolt.
Ez nem tetszett neked, ezért vetted elő egy félév adatát."
Én is éveket hasonlítottam össze de mivel a 2019-es év közepén járunk, csak fél éves adatot tudok hozni. Ennek felfogásához szerintem nem kell sok ész.
"Pedig pont ezt akarja elérni a Fidesz. Ezért kommunikálják hogy szülj 3-4 gyereket."
Szerintem te valamit nagyon félreértettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!