Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy a rendőrség megerős...

Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?

Figyelt kérdés
Mármint rendfenntartás céljából sztem semmi...,mert arra ott vannak a RENDŐRÖK,de nem olyanok mint az elmúlt 8 évben,mert abban a kormány is közrejátszot,hogy a rendőrséget is lezüllesztette..,ez már egy megújult rendőrség lesz!Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?
2010. jún. 27. 22:19
 81/101 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj lovagoltok itt a csicska szón,utána meg parodizáltok össze vissza, na ezek után azt röhögik ki, aki normálisan válaszol.
2010. jún. 27. 23:53
 82/101 anonim ***** válasza:
Most mit csináljak vele, ha beszól ilyen marhaságot? Lovagol a fene. Szeretném kideríteni, hogy menyire igazak a statisztikák a gárdagyűlölettel kapcsolatban. Azért lovagoltam annyit a csicska szón.
2010. jún. 27. 23:54
 83/101 anonim válasza:

23:01...

Sztem Én válaszoltam a kérdésre...

2010. jún. 27. 23:56
 84/101 anonim ***** válasza:
Ott a pont.
2010. jún. 27. 23:58
 85/101 anonim válasza:
:)
2010. jún. 27. 23:59
 86/101 anonim ***** válasza:
80-as, ezt bebuktad mert nem én kezdtem, hanem a kérdező és néhány válaszoló, az "agyatlan gárdás" kijelentéssel.
2010. jún. 28. 00:23
 87/101 anonim ***** válasza:
Pedig a gárdások nekik soha semmit sem ártottak,(márha nem kisebbségiek) de ők úgy szapulják a Magyar Gárdát, hogy feleannyit sem tettek a közösségért, mint a gárdások.(véradások, ételosztás, tüzifa-adakozás, gátépítés stb.)
2010. jún. 28. 00:26
 88/101 anonim ***** válasza:
Azt nem ő mondta, hanem a válaszolók. Mindenféle politikai nézettől függetlenül rettentő csúnya dolog ilyen szavakkal illetni a másikat, de mint mondtam, ez a vita le van zárva, teljesen felesleges ilyeneket mondani a másikra, béküljetek ki és kész. (Na jó, ez túlzás, de azért ne vitatkozzatok:) )
2010. jún. 28. 00:27
 89/101 anonim ***** válasza:
Hát, ezt azoknak a válaszolóknak mondd, akik ezt mondták a gárdára. Nekem semmi gondom velük, nem ártottak és tényleg tiszteletre méltó a véradás is és a jelenlegi segítségek is, amit az árvízkárosultaknak nyújtanak. Nekem nincs gondom a gárdával.
2010. jún. 28. 00:29
 90/101 anonim ***** válasza:
Akkor elnézésedet kérem, csak úgy állítottál be, mintha én lettem volna a felbujtó.
2010. jún. 28. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!