Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?
Figyelt kérdés
Mármint rendfenntartás céljából sztem semmi...,mert arra ott vannak a RENDŐRÖK,de nem olyanok mint az elmúlt 8 évben,mert abban a kormány is közrejátszot,hogy a rendőrséget is lezüllesztette..,ez már egy megújult rendőrség lesz!Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?2010. jún. 27. 22:19
61/101 anonim válasza:
Nem csetepaté, csak a kérdező véleménye nem egyezik a mi véleményünkkel, amit érdekes szóhasználattal fejez ki.
62/101 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
És ne velem, a kérdéssel foglalkozzatok és arra válaszoljatok ha lehet,köszönöm!"
Azt hiszem jó néhány választ kaptál rá...
63/101 anonim válasza:
Kérdező, ne felejtsük el, ÉN NEM VAGYOK JOBBIKOS! NEM VAGYOK MSZP-s SEM! Nagy betűkkel írtam, hogy megértsd.
64/101 A kérdező kommentje:
Igen kaptam..,velem meg nem kell foglalkozni,mert itt a kérdés a lényeg nem egy kérdező!
2010. jún. 27. 23:43
65/101 anonim válasza:
(igaz nagy betűkkel írtam, de nem szerepelt a válaszomban a csicska szó) :)
66/101 anonim válasza:
És akkor szerinted ez nem csetepaté? :) Csak én lekéstem :D
67/101 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Látod...,a Jobbikosok csak balhézni tudnak és támadni,de a kérdésre értelmesen válaszolni nem!"
Áruld már el, hogy ki balhézott és ki támadott?? Mert ez nem egészen világos...
68/101 anonim válasza:
Miért tetszene, ha az lenne? :D
69/101 A kérdező kommentje:
Pattanj már le a csicska szóról..,én fehér emberként is szoktam használni,és késsz!!!
2010. jún. 27. 23:44
70/101 anonim válasza:
Nem, én ki nem állom a személyeskedő vitákat, általában megelőzni próbálom, de sokszor eredménytelenül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!