Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?
Van egy ismerősöm, akit a gárdisták mentettek meg attól, hogy a cigányok nehogy agyonverjék őt.
Erre kell a Magyar Gárda.
Kérdező, a rendőrségnek még mindig nincs több joga mint azelőtt, még mindig "szent tehenek" a cigányok, egyszerűen félnek/ nem nyúlhatnak hozzájuk. Inkább torrentszervereknél razziáznak, vagy az út szélén trafipaxolnak ahol nem eshet bántódásuk :) Több rendőr lesz, de nem több jogkörrel.Ergo még nagyobb rendőrállamunk lesz, mint gyurcsányé volt.
A következő rendszerben szerencsére nem fognak igényt tartani a szolgálatukra.
Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?
Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?
pontosan megválaszoltad a kérdést.
előző néhányhoz annyit: ismered őket, hogy ilyeneket állítotok róluk? Szerintem nagyon is okos döntés volt, mert 9 millió ember látta, hogy ez így nem mehet tovább, a parlamentben nyaraló emberkék meg sz@rtak mindenki fejére.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:42
Ez az mszpnél volt divat,hogy a cigány szent állat,de mostmár nem lesz az, a törvények megszigoritásával!!
Nehéz kérdés.
De ez egy nagyon okos gondolat: "When you sacrifice liberty for security you loose both" (Amikor a szabadságot feláldozod a biztonságért, elveszted mindkettőt)
A rendőrökkel is csínján kéne bánni. Mert belenézünk még a végén egy rendőrdiktatúra nevű kukkerbe aztán majd pislogunk. (Kína)
A gárdára is szükség lenne, ha nem csak a szájuk járna. Rengeteg település van ahol naponta masírozhatnának, csak hogy egyesekkel ne szaladjon el a cocó. Lettem én mán felpofozva, mert épp nem vót cigim.
Ismerősöm azért kapott pofonokat, mert nem hallotta a discmantől, hogy füttyögnek meg pofáznak utána, hogy ájjonmámeg. (Cigit akartak kérni, mint kiderült)
Barátnőm egy másik, tényleg városban fél hazamenni a villamosmegállótól a házukig 9-10 után, az út lenne vagy 4 perc, de fél hogy megerőszakolják, mert eléggé jól frekventált hely, ha teccikérteni, meg történt is ott már olyan... Ezelőtt 4-5 évvel még semmi nem volt ott amivel gond lett volna. Ide kell a gárda, mert a rendőröktől ez a helyzet nem lesz jobb.
Ugyanakkor van rendőr ismerős aki bőszen rugdos, osztja a taslit, meg megrángatja aki "rászorul".
Nem a rendőrrel van a baj a legtöbbször az egyén szintjén. Hanem az intézmény elbaxott aminek a része.
Nehéz kérdés...
De a nyitó idézet fényében, amivel teljesen egyetértek, szerintem jobb lenne, ha visszaadnáNk nekünk a jogot, hogy megvédjük magunkat, nem lenne ez is államosítva/privatizálva. Ahogy vesszük.
És ilyenkor jönnek a jogszakértők, hogy de megvédhetjük hablabla...
Igen csak mit kapsz érte. Pláne ha túl jól sikerül...
Ha pedig kevésbé sikerül jól akkor a 2. körben nem fogod tudni már megvédeni magad. Márpedig lesz 2. kör. Vidéken ez a tanulság. De városban is lokálisan.
Kevesebb rendőrt és több gárdát!
Mellesleg liberális gondolkodású vagyok, legalábbis a legtöbben ezt a SABLONT tudnák rámhúzni.
"A kérdező kommentje:
Nem birjátok felfogni,hogy a törvények szigoritásával, a rendőrség se fog kezesbárányként bánni a cigókkal vagy akár fehérekkel...,persze törvényes kereteken belül!"
És te még be is dőlsz ennek a maszlagnak? Mert én nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!