Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy a rendőrség megerős...

Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?

Figyelt kérdés
Mármint rendfenntartás céljából sztem semmi...,mert arra ott vannak a RENDŐRÖK,de nem olyanok mint az elmúlt 8 évben,mert abban a kormány is közrejátszot,hogy a rendőrséget is lezüllesztette..,ez már egy megújult rendőrség lesz!Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?
2010. jún. 27. 22:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, akit a gárdisták mentettek meg attól, hogy a cigányok nehogy agyonverjék őt.

Erre kell a Magyar Gárda.

2010. jún. 27. 22:36
 12/101 anonim ***** válasza:

Kérdező, a rendőrségnek még mindig nincs több joga mint azelőtt, még mindig "szent tehenek" a cigányok, egyszerűen félnek/ nem nyúlhatnak hozzájuk. Inkább torrentszervereknél razziáznak, vagy az út szélén trafipaxolnak ahol nem eshet bántódásuk :) Több rendőr lesz, de nem több jogkörrel.Ergo még nagyobb rendőrállamunk lesz, mint gyurcsányé volt.

A következő rendszerben szerencsére nem fognak igényt tartani a szolgálatukra.

2010. jún. 27. 22:41
 13/101 anonim ***** válasza:

Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?

Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?

pontosan megválaszoltad a kérdést.

előző néhányhoz annyit: ismered őket, hogy ilyeneket állítotok róluk? Szerintem nagyon is okos döntés volt, mert 9 millió ember látta, hogy ez így nem mehet tovább, a parlamentben nyaraló emberkék meg sz@rtak mindenki fejére.

2010. jún. 27. 22:41
 14/101 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezt úgy gondoltad, hogy majd a viktor rendőrt fog állítani minden deviánscigány mögé, hogy visszatartsa őket az erőszaktól? Te még hiszel a mesékben? Kánaán lesz a cigányoknak, ha a maradék gárda is eltűnik. Persze, lehet homokba dugni a fejünket, meg lehet rasszistázni, stb. Attól még az az igazság, hogy a megerősített rendőrség a bűnözés ezen formája ellen tehetetlen marad, mert ha cigány ver magyart, mint tudjuk szó sincs etnikai tényezőről, de ha a rendőr megdádáz egy kötekedő, rendőrt sértegető, köpködő cigányt, egyből egész európa kiáltozza a rasszista jelzőt. Innentől mit vársz a rendőröktől? Nagyon kevés rendőr fogja vállalni, hogy lerasszistázzák, mert meg mert fékezni egy tomboló csűrhét. Én nem hiszek a mesékben.
2010. jún. 27. 22:42
 15/101 anonim ***** válasza:
Előbb várjuk meg, amíg a rendőrség megerősödik.. Eddig erre semmi jel nem mutat, ellene viszont vannak érvek bőven. Pintér személye, barátsága Gergényivel, Hatala József kinevezése főrendőrré, Orbán Viktor kijelentései (nincs cigánybűnözés és társai).. Lehet, hogy te ilyen fidesz-fanatikus vagy, de én semmi garanciát nem látok arra, hogy annyira megerősödne a rendőrség, hogy pl. Észak-Magyarországon ne legyen szükség Gárdára, esetleg csendőrségre. Tudod, ott, ahol minden 2. születendő gyermek cigány
2010. jún. 27. 22:45
 16/101 A kérdező kommentje:
Nem birjátok felfogni,hogy a törvények szigoritásával, a rendőrség se fog kezesbárányként bánni a cigókkal vagy akár fehérekkel...,persze törvényes kereteken belül!Az meg a rendőrség szégyene lenne ha gárda kéne ahoz,hogy Magyarországon rend legyen és ne kelljen félni!Most az elmúlt 8 évben az mszp rendesen lezüllesztette a rendőrésget most azon folyik a munka,hogy visszanyerje a rendőrség a tiszteletét és erejüket megfeszitve dolgozzanak azon,hogy megállitsák az orkokat és fehéreket ha bűnöznek!
2010. jún. 27. 22:47
 17/101 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:42

Ez az mszpnél volt divat,hogy a cigány szent állat,de mostmár nem lesz az, a törvények megszigoritásával!!

2010. jún. 27. 22:49
 18/101 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés.

De ez egy nagyon okos gondolat: "When you sacrifice liberty for security you loose both" (Amikor a szabadságot feláldozod a biztonságért, elveszted mindkettőt)

A rendőrökkel is csínján kéne bánni. Mert belenézünk még a végén egy rendőrdiktatúra nevű kukkerbe aztán majd pislogunk. (Kína)

A gárdára is szükség lenne, ha nem csak a szájuk járna. Rengeteg település van ahol naponta masírozhatnának, csak hogy egyesekkel ne szaladjon el a cocó. Lettem én mán felpofozva, mert épp nem vót cigim.

Ismerősöm azért kapott pofonokat, mert nem hallotta a discmantől, hogy füttyögnek meg pofáznak utána, hogy ájjonmámeg. (Cigit akartak kérni, mint kiderült)

Barátnőm egy másik, tényleg városban fél hazamenni a villamosmegállótól a házukig 9-10 után, az út lenne vagy 4 perc, de fél hogy megerőszakolják, mert eléggé jól frekventált hely, ha teccikérteni, meg történt is ott már olyan... Ezelőtt 4-5 évvel még semmi nem volt ott amivel gond lett volna. Ide kell a gárda, mert a rendőröktől ez a helyzet nem lesz jobb.

Ugyanakkor van rendőr ismerős aki bőszen rugdos, osztja a taslit, meg megrángatja aki "rászorul".

Nem a rendőrrel van a baj a legtöbbször az egyén szintjén. Hanem az intézmény elbaxott aminek a része.

Nehéz kérdés...

De a nyitó idézet fényében, amivel teljesen egyetértek, szerintem jobb lenne, ha visszaadnáNk nekünk a jogot, hogy megvédjük magunkat, nem lenne ez is államosítva/privatizálva. Ahogy vesszük.

És ilyenkor jönnek a jogszakértők, hogy de megvédhetjük hablabla...

Igen csak mit kapsz érte. Pláne ha túl jól sikerül...

Ha pedig kevésbé sikerül jól akkor a 2. körben nem fogod tudni már megvédeni magad. Márpedig lesz 2. kör. Vidéken ez a tanulság. De városban is lokálisan.

Kevesebb rendőrt és több gárdát!

Mellesleg liberális gondolkodású vagyok, legalábbis a legtöbben ezt a SABLONT tudnák rámhúzni.

2010. jún. 27. 22:54
 19/101 anonim ***** válasza:
Kérdező: hiszel a mesében? Gondolod viktoréknál mi lesz a kalányos rámbó?! Naná, hogy védett faj, aki engem délutános műszakból hazafelé ötödmagával próbált kirabolni. Engem, akinek az adójából kapják azt a hihetetlen mennyiségű segélyt, amennyit én soha az életbe nem fogok állambácsitól visszakapni. Mit tud ezzel a rendőrség kezdeni?! Szét tárják a karjukat, és azt mondják: sajnáljuk, de tanú hiányában nem tudnak mit csinálni. Ha lenne is tanú, meg van félemlítve, a cigány, meg összetart. Eredmény: Jó esetben nem kell büntetést fizetnem, mert kiraboltak. Mit tesz ezért a viktor?
2010. jún. 27. 22:55
 20/101 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Nem birjátok felfogni,hogy a törvények szigoritásával, a rendőrség se fog kezesbárányként bánni a cigókkal vagy akár fehérekkel...,persze törvényes kereteken belül!"

És te még be is dőlsz ennek a maszlagnak? Mert én nem...

2010. jún. 27. 23:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!