Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy a rendőrség megerős...

Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?

Figyelt kérdés
Mármint rendfenntartás céljából sztem semmi...,mert arra ott vannak a RENDŐRÖK,de nem olyanok mint az elmúlt 8 évben,mert abban a kormány is közrejátszot,hogy a rendőrséget is lezüllesztette..,ez már egy megújult rendőrség lesz!Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?
2010. jún. 27. 22:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
Nem, te csak a vita egyik résztvevője voltál :) Meg van bocsátva :) Egyébként neked sem kellene magadat hagyni felmérgelni, ahogyan senkinek. Nem hiszem el, hogy mindenki ennyire nyugtalanul ül le politizálni, de most nem csak itt, hanem szinte mindegyik másik kérdésnél is azt látom, hogy egymást szidják, de iszonyúan, és pont ettől élvezhetetlen, pedig olyan sok téma lenne, amit sok irányból megközelítve lehetne levetíteni és ha közös nevezőre nem is jutnának egymással, akkor sem veszekedéssel telne az egész és egymás szapulásával. Ez most nem rád vonatkozott, csak általánosságban :)
2010. jún. 28. 00:37
 92/101 A kérdező kommentje:
Na végre..,itt a végére egész normális hangnemben társalogtok!:)Igy kéne a többi kérdésnél is...
2010. jún. 28. 00:48
 93/101 anonim ***** válasza:
Bezártam a vitát :D
2010. jún. 28. 00:48
 94/101 anonim ***** válasza:
Az ajtót zárd be :O
2010. jún. 28. 09:06
 95/101 anonim ***** válasza:

1.A gárda NEM félkatonai szervezet, mivel NINCS fegyverük.

Félkatonai szervezetek a Blackwater Army, a Gazprom magánhadserege, és a többi magánhadsereg ami nem állami kézben van.

2. [link]

3.Remélem a zsideszes narancsfelhő minél előbb feloszlik a kérdező feje fölül.Kicsit segítek:

"Az új rend őrei nem mertek mit kezdeni Drávapiski bűnözőcigányával"

[link]

Tarlós : Budapesten nem lesz elszámoltatás

[link]

"Felmentették a cigány gyilkos-segítőt"

[link]

"Új ország: megbüntetnék az árvízkárosultakat, ha nem bontják le házaikat"

[link]

2010. jún. 28. 11:02
 96/101 A kérdező kommentje:

Éljenek a narancsfelhők!!!=)

Másfelől,ha ez igaz a kurucon,akkor szomorúan olvasom:/

2010. jún. 28. 12:10
 97/101 anonim ***** válasza:
58%
Megerősödik a rendőrség? Ezt miből gondolod kérdező? Azért láttál sok rendőrt masírozni a tévében, mert vége a tanévnek a rendőriskolában. Vagy a fidesz mondta? Bah...
2010. jún. 28. 12:48
 98/101 A kérdező kommentje:
Lehet naiv vagyok,de én bizok a Fideszben és hogy rendet rak az országban!Ezért is szavaztam rájuk...
2010. jún. 28. 12:59
 99/101 anonim ***** válasza:
És mégis hogyan tudta megszerezni a bizalmadat?
2010. jún. 28. 17:08
 100/101 A kérdező kommentje:

1998-banis rájuk szavaztam első szavazásom alkalmával,és azóta folyamatossan,szóval nem kellett nagyon győzködniük!

Leginjkább,azzal tudták,most elnyerni,hogy a családok rezsiköltségét felülvizsgálják,mert iszonyat magas valóban...,adócsökkentés,és az elszámoltatás!

2010. jún. 28. 17:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!