Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?
Figyelt kérdés
Mármint rendfenntartás céljából sztem semmi...,mert arra ott vannak a RENDŐRÖK,de nem olyanok mint az elmúlt 8 évben,mert abban a kormány is közrejátszot,hogy a rendőrséget is lezüllesztette..,ez már egy megújult rendőrség lesz!Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?2010. jún. 27. 22:19
51/101 A kérdező kommentje:
Szivre tett kézzel mondom:Nekem sem!!:D
2010. jún. 27. 23:29
53/101 anonim válasza:
kérdező, szánalom vagy.
Próbálod bemesélni magadnak, hogy a viktorod megteszi a kellő lépéseket a cigányok ellen, de előttem már páran nagyon helyesen leírták, hogy a '98-'02-es fidesz alatt sem történt semmi a cigányok ellen. Az tény, az mszp se csinált sok mindent a cigányok ellen, de ne hibáztasd csak az mszp-t emiatt.
54/101 A kérdező kommentje:
Te meg egy csicska vagy 57%..,válaszra se vagy méltó!
2010. jún. 27. 23:35
55/101 anonim válasza:
csicska szót is bizonyos kisebbség szokta kis hazánkban használni... Így már értem a kérdést.
56/101 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Te meg egy csicska vagy 57%..,válaszra se vagy méltó!"
Miért lenne csicska??? Azért, mert a véleménye nem egyezik a tiéddel?
57/101 A kérdező kommentje:
Nem én nem védem a cigókat,és jómagam,fehér sváb emberke vagyok!
2010. jún. 27. 23:38
58/101 A kérdező kommentje:
És ne velem, a kérdéssel foglalkozzatok és arra válaszoljatok ha lehet,köszönöm!
2010. jún. 27. 23:39
59/101 anonim válasza:
Úristen mekkora csetepaté van itt.
60/101 A kérdező kommentje:
Látod...,a Jobbikosok csak balhézni tudnak és támadni,de a kérdésre értelmesen válaszolni nem!
2010. jún. 27. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!