Ha az összes párt politikusbűnözőkből áll, kivéve a jobbik, akkor hogy fordulhat elő Samu Tamás elítélése? Netán őt is csak a gonosz rendőrség ítélte el mindenféle indok nélkül, mint Budaházyt? Érte is fognak tüntetni?
Gyorsan villogunk,villogunk,mert találtál egy jobbikost?
Erről egy idézet:
"Ennyi zsenit körülöttem,
Ilyen jót már rég röhögtem,
Éljen-Éljen,-bocsánat,
Csak köhögtem"
Menjél tapsikoljál.
A kérdés így helyesebb:
Ha az összes párt politikusbűnözőkből áll,akkor hogy fordulhat elő,hogy az Mszp-ben találtak egy kivételt?
Bár ez helyettesíthető a fideszel is..
Jegyezd meg: a mai politikai kultúrából kifolyólag minden párt bűnözővé válik. Legalábbis a nép szemében egyszer istenek másszor bűnözők...
Ezért tartunk ott, ahol!
válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:11
Állítólag a jobbikos szavazótábor a legkritikusabb a pártjával szemben.
Hát a te válaszod alapján ez nem így tűnik...
A magyar történelem nagyjai közt nem egy olyan embert találunk, akit mai szemmel el lehetne ítélni "hivatalos személy elleni erőszak" miatt. Példának okáért: Petőfi Sándor, Klapka György, Dózsa György, Rákóczi Ferenc stb.
Ezek szerint ők is bűnözők voltak, ugye?
20:23
Tényleg ugyanaz a kategória!
A kérdésben említett két sz@rházi közül melyik egyenértékű az általad említett nevekkel?
Szerintem ugyanaz a kategória, mivel mindegyikőjük ellen eljárás folyhatott volna hivatalos személy elleni erőszak miatt, sőt az aradi tizenhárom ellen folyt is.
Nem tudom, hogy Samu Tamás mérhető-e ezekhez a nevekhez, ezt majd az idő eldönti mindenki helyett. Én csak szemléltettem, hogy azért mert valaki ellen ilyen eljárás folyik, még nem feltétlenül rossz - vagy a rosszak oldalán álló - ember.
"Állítólag meg miért kell ilyen kérdést feltenni?"
Látom savanyú a szőlő...
Azért, mert:
1. ez a gyakoriKÉRDÉSEK
2. politika témakörhöz tartozik
3. naponta több száz ilyen kérdés van, ami nem a Jobbikot érinti. Egyszer kibírod, hogy most van egy ilyen is.
4. Ez a s*ggfej pontosan úgy viselkedik, mint a cigány bűnözők.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:23
Azért egy köztörvényest ne hasonlítsd nemzetünk nagyjaihoz, mert ezzel nevetségessé teszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!