Most, hogy a rendőrség megerősödik, a gárdára már mi szükség van?
Figyelt kérdés
Mármint rendfenntartás céljából sztem semmi...,mert arra ott vannak a RENDŐRÖK,de nem olyanok mint az elmúlt 8 évben,mert abban a kormány is közrejátszot,hogy a rendőrséget is lezüllesztette..,ez már egy megújult rendőrség lesz!Akkor a gárda max. jó lesz katasztrófák esetén segitségnek,de egyébként még mire jók?2010. jún. 27. 22:19
71/101 anonim válasza:
Hát nem tudom, én már a krisztusi koron régen túl vagyok, de a csicska szót őszintén szólva, csak hallani, és olvasni szoktam, használni nem. Baj, hogy bizonyos kisebbséghez kötöm a használatát? Szerintem sokan így vannak ezzel.
72/101 A kérdező kommentje:
Ne csináljunk itt balhét..,értelmes ember módjára vitassuk meg a dolgokat,de egymást szapulni feleslges!
2010. jún. 27. 23:47
73/101 anonim válasza:
Megjegyzem, de csak zárójelben, hogy a személyeskedést és sértegetést, az 57%-os kezdte, aki "szánalom"nak nevezte a kérdezőt. A csicska erre volt egy reakció. Mostantól el van felejtve.
Na én berekesztem ezt a vitát, folytassátok a kérdéssel!
75/101 A kérdező kommentje:
Lényegében nincs baj vele,hogy kisebbséghez kötöd,csak ne általánosits.... Nem csak cigány lop,magyar is...!
2010. jún. 27. 23:48
76/101 anonim válasza:
Ez igaz, csak azok a fránya arányok...
77/101 anonim válasza:
Gyűlöljétek csak egymást, növeljétek a hatalmam, ezaz!
Már jó, ezaz, érzem, áááááhhh...
79/101 anonim válasza:
Na ezek után nem szállok be az eszmecserébe.
80/101 anonim válasza:
Nekem is kezd kissé nevetségesnek tűnni. Kezdve Skywalker Lajossal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!