Ha Magyarországon diktatúra van akkor, ezeket a médiumokat hogyhogy nem iktatták még ki?
RTL KLUB
hvh.hu
index.hu
ATV
444
168 óra
Magyar narancs
Alfahír
24.hu
Zsúrbupi!
tgt: olvastál te igazi náci honlapot vagy újságot?
Köze nincs a kurucnak hozzá. De azért szóljon csak a nácikártya!
A rengeteg magyargyűlölő, zsidó érdekeket védő, az ő szemszögük szerint kozmetikázott cikk, például. Itt GYK-n is rendszeresen megjegyezték már több kérdésnél, hogy engedélyezheti a média a tömény antimagyar fröcsögést amit az ottani zugfirkászok összehoznak & a fórumozók hergelik egymást. Ezek után ne csodálkozz, ha ezt kapják vissza más formában, pl. kurucinfótól.
Azt már csak extraként teszem hozzá, hogy az egész legalja viccoldal egy nagy kamugyár. A cikkek bő 90%-a ferdít, csúsztat, szerecsenmosdat, ködösít, a legsúlyosabb vádakat meg egyszerűen letagadják. Ugyanazt csinálják pepitában, mint a "nácik", csak az előjel más.
És valóban, már jó rég nem olvasom őket, se a fórumokat, még a 4chan is nívósabb náluk.
#25 na muti egy magyargyűlölő, vagy kozmetikázott index cikket!
Az izraeli túlkapásokról szóló cikkek a zsidó érdekeket védik? Nahiszen!
Parancsolj:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6558..
Tessék, kezdheted mosdatni a szerecsent. Szép fehér legyen ám a végére!
#28 hirtelenjében ezt találtam. Ha nem bánod, nem ásom bele magam mélyebben a cionista viccoldaladba, 7-8 éve megtettem, és utólag meg is bántam. Meglehet, hogy számodra 7-8 éves cikkek nem relevánsak, de ettől még magyargyűlölő filoszemita cikkek voltak (egy részük konkrétan a Hajógyári-sziget tőkebefektetéseit boncolgatta, az izraeli kaszinó-project kapcsán, de a színpadra vitt Ember Tragédiája meg a Kertész Ákos-féle fröccsenés kapcsán is vígan tobzódott a csőcselék a magyargyűlölet mocskában).
Demokrácia van. Ha ők gyalázkodhatnak, akkor más is, picit tán több joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!