Lehetséges lenne egy fasiszta diktatúrát létrehozni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Érdekelne az egész hogy ha lehetne akkor, hogy és hogy lehetne fent tartani ezt.2018. ápr. 21. 16:37
2/14 anonim válasza:
mivel egy 49%-os fidesz győzelem után is 5 km-es tüntetősor jött létre
3/14 anonim válasza:
Sehogy. Jelenleg nincs akkora támogatottsága szerencsére a náci és fasiszta eszméknek.
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal jobb lenne egy nyílt fasiszta diktatúra mint egy áldemokrata párt. Személy szerint örültem volna ha a 2. világháborút a németek nyerik. De ez nem történt meg akkor most kell cselekedni. Amúgy ezt a tüntetést ki lehetne használni erre. Az emberek mérgesek mert a fidesz nyert. És lehetne szervezni egy hatalom átvételt. Igaz ez nem 1-2 hónap hanem évek kellenének de megérné szerintem.
2018. ápr. 21. 16:53
6/14 anonim válasza:
Na megnézném mi történne veled, ha kemennél a tüntetőkhöz azzal, hogy fasiszta hatalomátvételt tervezel.
7/14 anonim válasza:
Ne álmodozz kérdező. Ha a II. világháború nem úgy ér véget, ahogy ért, te nem léteznél. Magyarország se. Neked fogalmad sincs, miről beszélsz. Nem kívánom, hogy egyszer megtapasztald, nem élnéd túl.
8/14 anonim válasza:
Nem faszizmus kell, hanem jóléti orbán.
9/14 A kérdező kommentje:
1. Ha nem léteznék az én nem tapasztalnám és ha léteznék akkor meg jobb lenne nekem. Miért ne létezne Magyarország? Igaz nem a hatalmas Német faj volt Hitler elmélete szerint, de megtisztította volna az országot a cigányoktól. 2. És miért nem élném túl? 😂 Most komoly jönni fog az hogy jaj nácik gonoszak éljen a demokrácia?
2018. ápr. 21. 18:32
10/14 A kérdező kommentje:
Meg nem csak a megtisztításról van szó hanem mind gazdaságilag mind politikailag egy sokkal erősebb és stabilabb Magyarország lenne.
2018. ápr. 21. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!