Ha Magyarországon diktatúra van akkor, ezeket a médiumokat hogyhogy nem iktatták még ki?
RTL KLUB
hvh.hu
index.hu
ATV
444
168 óra
Magyar narancs
Alfahír
24.hu
Zsúrbupi!
Nincs diktatúra. Miért? Mert az ma már nem lehetséges az EU-n belül. Erdogan áll a legközelebb hozzá - nem is EU tagország.
Van egy autokrata rendszerünk. Van mindenféle TV meg rádió, csak az a különbség, hogy míg az ellenzékiek egyetlen peták reklámmegrendelést nem kapnak nemhogy az államtól, de az egyre inkább kormányközeli magáncégektől sem ( próbálnának ott hirdetni, egyből nem lennének kedvesek a rendszernek..). Szóval szép lassan majd kivéreztetik őket, majd felvásárolják a megfelelő oligarcha/médiamogul közbenjárásával. Az Index már pipa, az ATV jó ideje azt a célt szolgálja, hogy legyen mit felhozni ha támadja a nemzetközi világ a magyar média helyzetét.
Amúgy meg nem kell boncolgatnod ezeket a médiumokat, hogy miért vannak és miért nem. Nézd meg a közmédiát. Közpénzből eteti a népet hazugságokkal. Már a Bartók rádiót sem tudom hallgatni a sok szép zenéért, mert félóránként brüsszeleznek meg sorosoznak benne.
Kemény, átkos idők elé nézünk... és megint van egy nagy halom ember akit meg lehet venni nagy szavakkal, álvalósággal.
"hogy míg az ellenzékiek egyetlen peták reklámmegrendelést nem kapnak nemhogy az államtól, de az egyre inkább kormányközeli magáncégektől sem "
A poén az, hogy ez nem igaz. Elég szépen mennek állami hirdetések is az ellenzéki oldalakon. Igen vicces volt látni pl. a nagyméretű sorosozós hirdetést azon cikk mellett amelyik éppen szidta a kormányt és ugyanígy diktatúrázott, mint most itt sokan.
12-es: Én is azt kérem, mutass nekem állami hirdetést egy indexen vagy HVG-n, stb.....
Nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!