Támogatnád, hogy a reggeli csúcsidőben a nyugdíjasoknak is kelljen jegyet venni?
nyilván csak elméleti kérdés, mert sokat ér a nyugdíjasok szavazat, de szerintem még sincs rendben, hogy tele van reggel a busz ingyen utazó nyugdíjasokkal. legalább a reggeli csúcsidőből ki kéne szorítani őket.
Az még kicsit off, de vmiféle íratlan szabályként be lehet vezetni más boltokban is, hogy a munkába, iskolába igyekvő embereket a nyugdíjasok szépen előre engedik.
Meglepő, de ezt már pár kisebb boltban tapasztaltam.
Termálfürdőkben is jó lenne a nyugdíjasoknak a hétköznapokra időzíteni a kiruccanást, nekik is jobb és másnak is.
Suliba menet már többször előfordult, hogy kígyózott a sor a pékség előtt, a nyannyóka meg a sor elején hosszú perceken keresztül válogatta a kenyereket. Sokan meg elkésnek munkából/suliból miatta.
Az is idegesítő, mikor a fürdőzést pont hétvégére időzítik a nyugdíjasok. Általában az egész 7 a rendelkezésükre áll, és nekik is jobb lenne kerülni a tömeget.
Jobb ötlet!
Legyen mindenkinek ingyen a tömegközlekedés csúcsidőben.
1-essel maximálisan egyetértek. Szerintem kérdező, nagy tehertől szabadulnál meg, ha elfogadnád, az emberek hol öregek, fiatalok, csecsemők, magzatok, élők és holtak, hol okosak, buták, türelmetlenek, türelmesek, szociálisak és nem azok, megértőek elfogadóak és nem azok
- szóval hogy a több, mint 7 milliárdban mindenféle van.
És együtt kell(ene) élni.
Nem likvidálhatjuk, aki nekünk útban van. Lehet előbb indulni a boltba is a kifliért, és teljesen idegeskedés nélkül élni. Rajtam múlik mindez, nem a többi több, mint 7 milliárdon. És ezért rajtam múlik kizárólag, milyen a hangulatom, gondolataim, képzeteim, a cselekedeteim, a szavaim, sőt az egész életem.
7:
persze, a gyerekeknek, akiknek nincs jövedelmük és sietnek iskolába.
azért ne legyen komolytalanok/nagyon humorosak.
Eleve nem támogatok semmilyen ingyenes szolgáltatást.
Nagyon rossz üzenete van.
Amilyen a kérdés olyanok a válaszok.
Ha a buszok tele vannak reggel nyugdíjassal, akkro felférnek rájuk.
Ha a nyugdíjasok nem szállnak reggel buszra akkor lehet ritkítani a járatokat, hogy újra kihasznált legyen.
Ezt szeretnéd?
tényleg fajn volna 6-8 között 20 percenként járnának a buszok 8-13 között meg 5-10 percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!