Jobbikosok, ehhez mit szóltok?
Engem ez most ábrándított ki a jobbikból.
Egy VOLT barikádos publicista panaszai vonáról, pörzséről, meg a többiről. Bort isznak de vizet prédikálnak. Ez a nagy összetartozás...
mit szólok hozzá ?
háát...dögöljön meg az összes cigány ----> ezt
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:59
és még te nevezed magad liberálisnak? pf...
Mondj egy jogalapot rá seg.gfej!
Demagóg kirekesztő liberális vagy, a te fajtádat kéne beszüntetni egy jó kis deportálással.
nem nagyon értem a kérdezőt. emiatt ábrándult ki a jobbikból? ha a jobbikban isteneket láttál idáig, akkor persze ,hogy kiábrándulsz előbb-utóbb.
A srác hülye volt, nem kicsit nagyon. Nyilván nem lehet megélni ebből, ezt tudnia kellett, de hát látjuk, 23 éves. Mit hitt? hogy majd nyomatja a témát egy POLITIKAI lapban és akkor majd abból fog megélni? Én sem adnék fizetést erre(igaz nem is napi 8órában dolgoztatnám az embereket), hisz aki csak a pénzért dolgozik politikai témában, az nem fogja szívvel lélekkel csinálni szerintem. Valójában ezek is aktivisták.
Én a helyében nem ebben bíztam volna, hogy majd ott csinálok karriert, ebben nincs semmi rendkívüli.
Én nem azért vagyok jobbik szavazó, mert minden szart beléjük képzelek. Nem egy barikos cikkírónak a csalódása és a rádöbbenése arra, hogy mi az a "való élet" fog kiábrándítani egy pártból.
18:06
Bruhaha...
Lehet, hogy most még nem a8-al száguldozik. De arra nagy tétben mernék fogadni, hogy 1-2 év múlva nem egy óbudai panelban fog lakni és nem egy 10 éves suzuki-val fog járni...
Egyébként meg végleg akkor dőlt el, hogy ez a párt semmivel sem különb a többinél, amikor azok a képviselők akik 20-30%-ot hoztak szépen kimaradtak az országgyűlésből, de pl. az 5%-os Hegedűsné, akit még egy Debreczeni József féle bohóc is a földbe döngölt, bent csücsül.
Mit kell ezen csodálkozni? Így működik egy párt. Pontosabban: így működik egy csak rövid távra tervező, zsákmányszerzésre berendezkedett pártvezetőség, amelynek olcsó, lelkes amatőrök állnak a rendelkezésére, akiket felhasználhat.
A levélírót azért tudták kihasználni, mert hagyta. Vona nem jótékonysági egyletet működtet, hanem zsíros állások és befolyásos pozíciók megszerzését célzó gépezetet (pártot), mégpedig az átlagos politikusnál is cinikusabb hozzáállással. Hogy ilyen a Jobbik, azt meg kb. minden külső megfigyelő sejthette már legalább 6-7 hónapja. Le is írtam itt, is, vagy 50-szer, csak hát a hozzászólásaim elvesztek a sok "győzzön a Jobbik! Szebb jövőt!!!" és "Kétharmadot szerzünk a választáson!!!" csatakiáltás tengerében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!