Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Világgazdaságnak adott interjúban leszögezte: megrendelésre készült a Nézőpont Intézet tanulmánya, amely szerint akár szét is szakadhat a párt választási kudarc esetén.
- A Nézőpont Intézet szerint olyan belső nézetkülönbségek vannak az ősjobbikosok és a parlamenti frakció között, amelyek választási kudarc esetén akár pártszakadáshoz is vezethetnek. Ez valós veszély?
- Megrendelésre készült tanulmányról van szó, ami szégyent hoz a politológia szakmára. Ezzel a trükkel már a tavaszi választás előtt próbálkoztak, de akkor sem jött be. Minden pártban vannak viták, de nem kell bolhából elefántot csinálni. A párt egységes, és ezt nem csak azért mondom, mert én vagyok az elnök, hanem mert tényleg nem létezik ilyen probléma.
"Érdekes ilyenkor nincs a sok hangoskodó diszmagyar aki elitéli a bűnözést."
LOL olvasd már el azt a cikket józanul is!
"Érdekes ilyenkor nincs a sok hangoskodó diszmagyar aki elitéli a bűnözést."
én elítélem. Na de ehhez mi küze a jobbiknak, vagy a magyarságnak????????
amúgy sztem ezek ilyen ajánlócédula-kartellek vagy mik :D
valszeg minden párt igénybe vette már a szolgáltatásukat! lsd: Fidesz, mert Tarlós nem tudom, hogyangyűjthetett volna ennyit, mikor annyi a szegíííny devizahiteles földönfutó csóringer! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!