Jobbikosok! Mit szóltok a következő cikkhez?
Arra kérlek titeket hogy olvassátok végig, és ne legyetek előítéletesek azért mert zsidó írta. Köszönöm.
Mi a véleményetek?
"A szélsőjobboldali sajtó és pártok többsége gazdasági hazaáruló. Szimpla ostobaság, közgazdasági műveletlenség és kocsmaszagú előítéletek miatt hazájukat magyar emberek ezreinek munkát adó külföldi befektetésektől fosztanák meg. Zsigeri gyűlöletből vagy arra alapozó politikai számításból."
Eddig olvastam kb.
Én mért ne lehetnék előítéletes egy fröcsögő zsidóval szemben? Hát ő is az.
Vetettem rá még egy pillantást. Az az alapkicsengése ugye, hogy a Jobbik, meg hasonlók el akarják zavarni a multikat, pedig azok munkát adnak a magyar embereknek.
Tévedés.
Senki nem mondta a Jobbikban, hogy ki kell zavarni a multikat, úgy, ahogy vannak. Azt mondják, hogy adózzanak a multik!
Mert bizony ahogy jelenleg vagyunk, adunk nekik adókedvezményeket, vagy éppen adómentességet több tíz évre, mindenféle támogatást, ők meg ígérnek addig fűt-fát, aztán ha elfogy a kedvezmény, kirúgják a dolgozókat, lehúzzák a rolót, és elhúznak Malajziába. Hát akkor már legalább addig adózzanak az államnak amíg itt vannak, vagy ha ez nem jó, akkor ne is jöjjenek ide, megölni a saját iparunkat az olcsó áraikkal.
Ilyenekhez például mit szólsz? Ehhez is tapsikolni kéne?
Ne jöttek volna ide, meg ne adtuk volna el a magyar állami vállalatainkat...
Tanulhatnátok legalább minimális gazdaságpolitikát!
Akkor nem írnátok ilyen ostobaságokat.
A tőke és a multi csak ott marad meg,ahol haszna is van. Ha nincs,akkor továbbáll. Ez pedig jelentős munkanélküliséget eredményez.
Éppen elég példa erre a sok megszünt gyár és üzem!
Hiába háborog bárki is, a gazdasági törvényszerűségeket tudomásul kellene venni.
Ha nincs tőke,nincs elég felvevő piac,akkor nincs termelés sem és munkahely sem. Ez ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!