Ehhez mit szóltok? Engem ez annyira a fasiszta és kommunista diktatúrákra emlékeztet, titeket nem? Mi lesz a következő? A Sztálin szobor helyén egy Orbán szobor?
2011. okt. 24. 15:35
1/4 anonim válasza:
Ez nem diktatúra kérdése, hanem személyi kultuszé. Diktatúra lehetséges személyi kultusz nélkül is. Személyi kultuszt én már nehezebben képzelek el diktatúra nélkül, ám akkor is két külön dolog ez.
2/4 anonim válasza:
először is ezt 2006-ban csinálták. A vakok intézete kért fel politikusokat művészeket, hogy engedjék meg,hogy kiöntség az arcukat. Nagyon sokan beleegyeztek,nem csak Orbán. (bár pl. vurcsány mégcsak nem is válaszolt)
Tehát ez a vakok kérésére van, és nagyon sokak arca található ott.
3/4 anonim válasza:
Igen, fasiszta és kommunista. Szerintem sokan lesznek még, akik egyetértenek itt veled, hiszen annyira sokan éltünk főleg fasiszta diktatúrában, hogy van összehasonlítási alapunk. Azért én a helyedben megkérdezném erről a kínaiakat vagy mondjuk az irániakat. Meg nagyon fontos, hogy olvass el a témában egy könyvet, de arra nagyon figyelj, hogy tényleg csak egyet!
4/4 (Z) válasza:
Nos, néhány értelmileg nem túl jó helyzetben lévő illetőn kívül minden vak ember útálja ezeket a torzókat. Viszont ezek a vackok jól mutatják azt, hogy gondolkodnak az intézetben dolgozók a vak emberekről. Szóval nem igaz, hogy a vakok akarták, még akkor se, ha erre - szokásos technikával - kerítenek néhány vak embert, aki leteszi a nagy esküt, hogy a világon ezt szeretné a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!