Jobbikosok, mit szóltok ehhez az arányhoz?
Figyelt kérdés
Én kicsit szomorú vagyok, jobbra számítottam, de ha a másik oldalról nézem, ez sem rossz. :)2010. ápr. 11. 22:52
1/15 anonim válasza:
Egyet értek,de így nem lesz szebb jövönk.
2/15 anonim válasza:
Szia! Bár én nem rátok szavaztam, de gratulálok nektek is :) Jobban örültem volna, ha egy kicsit feljebb vagytok, arra is számítottam, hogy ti lesztek a másodikok.
3/15 anonim válasza:
Reális, nem az internetes szavazások alapján kénne reménykedni. A lelkes jobbikos tinik talán észbe kapnak.
4/15 anonim válasza:
Jó lett volna, ha kicsit több %-ot kapunk.
5/15 anonim válasza:
Még kellet volna pár százalék!!De a lényeg,hogy bent van a Jobbik a parlamentben!!:)
6/15 anonim válasza:
Én a Fideszre szavaztam, de azt reméltem, h a Jobbik lesz a második.Nem hittem vna, h ennyien támogatják még mindig (!) az idióta emeszpét ....
7/15 anonim válasza:
Vigyázz mit mondasz, mert azokból a tinikből egyszer felnőtt lesz.. Feltéve ha igazad van és tényleg tinik írogattak.
Egyébként egyáltalán nem meglepő az eredmény. Én sosem gondoltam hogy második lesz a párt. Majd négy év múlva, ugyanis a Fideszesek hamar rájönnek, hogy semmivel sem lesz jobb.. sőőt..
8/15 anonim válasza:
Egyszer vigyék le a korhatárt 16 évre, És nyerni fog a Jobbik:D
9/15 anonim válasza:
Ledöbbentem pestiként, hogy Budapesten ennyien támogatják az MSZP-t és az LMP-t...
Egyébként is ara számítottam, hogy a Jobbik az MSZP-t legalább leelőzi, de... Áh, még mindig életképes ez a sz*rházi párt, sosem szabadulunk meg tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!