Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, mit szóltok ehhez...

Jobbikosok, mit szóltok ehhez az arányhoz?

Figyelt kérdés
Én kicsit szomorú vagyok, jobbra számítottam, de ha a másik oldalról nézem, ez sem rossz. :)
2010. ápr. 11. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szomorú vagyok :( :( valaki vigasztaljon meg

sírni tudnék

Ki az a hülye aki az mszp re szavazott?

2010. ápr. 11. 23:06
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem baj, nem adjuk fel; aki hallotta Vona beszédét, az tudja. Jobbikosok nevében is köszönöm a gratulációt, kár, hogy leelőzött az MSZP. :/ De én Jobbikosként is azt mondom, jobb, hogy Fidesz, mint hogy MSZP.

És továbbra is,

Szebb jövőt!

2010. ápr. 11. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Az emberek döntő hányada tart a szélsőségektől, inkább a jól bevált dolgokra szavaz, akkor is, ha már eljárt fölötte az idő.

Kivéve Borsod, mert azért a kisebbség itt jócskán tesz azért, hogy az emberek segítségért kiáltsanak. Nem véletlenül itt volt a legnagyobb Jobbikos szavazati arány.

2010. ápr. 11. 23:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem is elszomorít az arány. Reméltem legalább 20-25% összejön. Hatalmas csalódás egyrészt az mszp sikere, ez arra utal, hogy sok ember nem képes felfogni, hogy milyen világot köszönhetünk az mszp-nek.

A másik nagy csalódás az lmp sikere. Az szdsz mégis bekerült... Hihetetlen, legalábbis nekem.

A fidesz épp annyit kapott, amennyi 4 évre kell. De többre nem lesz elég, túl sok az összefonódás az mszp-szdsz-mdf rablóbandával. Tisztátalanok, romlottak és ez nem fog jót tenni az országnak.

2010. ápr. 11. 23:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Mit szóltok, ahhoz, hogy az SZDSZ mégis bekerült a parlamentbe?

Igaz, álnéven, most LMP-nek hívják.

2010. ápr. 11. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!