Jobbikosok, mit szóltok ehhez az arányhoz?
Szomorú vagyok :( :( valaki vigasztaljon meg
sírni tudnék
Ki az a hülye aki az mszp re szavazott?
Nem baj, nem adjuk fel; aki hallotta Vona beszédét, az tudja. Jobbikosok nevében is köszönöm a gratulációt, kár, hogy leelőzött az MSZP. :/ De én Jobbikosként is azt mondom, jobb, hogy Fidesz, mint hogy MSZP.
És továbbra is,
Szebb jövőt!
Az emberek döntő hányada tart a szélsőségektől, inkább a jól bevált dolgokra szavaz, akkor is, ha már eljárt fölötte az idő.
Kivéve Borsod, mert azért a kisebbség itt jócskán tesz azért, hogy az emberek segítségért kiáltsanak. Nem véletlenül itt volt a legnagyobb Jobbikos szavazati arány.
Engem is elszomorít az arány. Reméltem legalább 20-25% összejön. Hatalmas csalódás egyrészt az mszp sikere, ez arra utal, hogy sok ember nem képes felfogni, hogy milyen világot köszönhetünk az mszp-nek.
A másik nagy csalódás az lmp sikere. Az szdsz mégis bekerült... Hihetetlen, legalábbis nekem.
A fidesz épp annyit kapott, amennyi 4 évre kell. De többre nem lesz elég, túl sok az összefonódás az mszp-szdsz-mdf rablóbandával. Tisztátalanok, romlottak és ez nem fog jót tenni az országnak.
Mit szóltok, ahhoz, hogy az SZDSZ mégis bekerült a parlamentbe?
Igaz, álnéven, most LMP-nek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!