Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikos szavazók?! Én eddig...

Jobbikos szavazók?! Én eddig a jobbikra szavaztam volna, de ezek után száradjon le a kezem ha oda teszem az x-et!

Figyelt kérdés

[link]

Vadhajtások.com facebook oldal.

2018. ápr. 6. 14:43
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
9%
Politikai berkekben már szlogen, hogy aki összeállt az MSZP-vel /ma már ide tartozik a DK is/, az mind eltűnt a süllyesztőben. Ezen nincs mit csodálkozni, amit az MSZP művelt 2002-2010 között, arra nincs bocsánat, és sokan emlékeznek az akkori korra. A Jobbik is lepaktált a volt komcsikkal, meg a többi kis párt is, na vajon miért állnak pár %-on?
2018. ápr. 6. 15:56
 22/37 anonim ***** válasza:
87%
A Jobbik hazafi párt, a magyar nép érdekeit előbbre tartja a sajátjánál is, erről ismered meg az igazi magyar pártot. Tudja, hogy a magyarság első érdeke a maffiát leváltani és ezért ilyenekre is hajlandó. Rengeteg új szavazót fog ez a hozzáállás hozni nekik. A magyaroknak elege van most már a gyűlölködőkből, a köpködőkből, élni akarnak.
2018. ápr. 6. 16:27
 23/37 anonim ***** válasza:
41%
Persze, Hitler is hazafi volt.
2018. ápr. 6. 16:28
 24/37 anonim ***** válasza:
96%

Vannak bajok... megnéztem a videót, vártam valami nagy leleplezést, ehhez képest mit látok? Hogy bárkit meg lehet venni kilóra. Szomorú, hogy Gaudit is sikerült, de ilyen világ van otthon, már nem lepődök meg rajta.

Azon sem, hogy egy alapból nem Jobbikos szavazó kiír egy ilyen kérdést, reménykedve, hogy ezzel elbizonytalanít pár Jobbik szavazni akarót.

Arra meg nem is nagyon kell mit írni, hogy micsoda jó élet van a fidesz miatt. Nincs államadósság például. AHA, a titkosított Paks2 szerinted mi? Eladták még a dédunokákat is érte. A kerítés megállította a migránsokat. Ne zavarjon, hogy az Unió jelentős összeggel Törökországot támogatja, hogy tartsa őket, te csak hidd el, hogy Orbán állította meg őket személyesen. Arra, hogy nincs munkanélküliség, a normális embereknek elég annyit tudni, hogy közmunka program számaival feltrükközve a statisztikai adatokat, még nem jelenti azt, hogy csuda jó élet van otthon. Egészségügy, na ez pláne nem részletezem, annyit kívánok csak a fidesz szavazóknak, hogy töltsenek pár hetet kórházban, ha olyan jó a helyzet.

De nem is folytatom, aki gondolkozik, az biztos nem fog a fideszre szavazni, és ezt ők is tudják, különben nem kellene nekik annyi románt bevonni a választásokba. Nincs már meg az a táboruk ami volt, bármennyire is próbálják a kormányközeli médiák elhitetni.

2018. ápr. 6. 16:56
 25/37 anonim ***** válasza:
93%
Sose voltál Jobbik szavazó... :)
2018. ápr. 6. 17:23
 26/37 anonim ***** válasza:
94%
Száradjon, engem igazán nem izgat, mid szárad le.
2018. ápr. 6. 18:01
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne tedd, most nem fog összeomlani a világ, ha nem a Jobbikra szavazol. Majd én baloldaliként odateszem az X-t az egyénin és reménykedek, hogy befog jutni képviselőként.
2018. ápr. 6. 18:26
 28/37 anonim ***** válasza:
51%

Azoknak akik fikázzák a jobbikot hog milyen párt lett...

Történelem: Hitler első hatalomszerzési kísérlete egy puccs volt ami nem sikerült és börtönbe került. Utána azt mondta, hogy demokratikusan szerzi meg a hatalmat. Mi lett a vége? Az ami első lépés után szeretett volna. Tanulság? Ha valami elsőre nem jön be válts taktikát.

2018. ápr. 6. 23:25
 29/37 anonim ***** válasza:

28.

Jó, csak Hitler nem bratyizott a vörösökkel vagy a cionistákkal.

2018. ápr. 7. 06:32
 30/37 anonim ***** válasza:
Nem bratyizott, de azért a világ nem lett gazdagabb vele.
2018. ápr. 7. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!