Én a Fideszre szavaztam volna mindig, de a KDNP miatt nem szavaztam rájuk soha. Míg ott lesznek nem is fogok. Más is van így ezzel?
Igen, valószínűleg a 3 millió nem szavazó állampolgár mind fideszes, csak zavarja őket egy befolyás nélküli 0%-os párt, akik egyébként azt csinálják amit a Fidesz mond.
Itt nem áll fent a "farok csóválja a kutyát", a Fidesz-KDNP koalíció nem a KDNP miatt rossz. Vagyis a KDNP se jó, de nem amiatt vannak itt... Ők azt teszik amit a nagytestvér ( értsd: Fidesz ) mond.
A fidesz és a kdnp eddig 2 ogy. választáson indult közös listán, úgyhogy a "mindig" itt nem állja meg a helyét.
Harrach Pétert egyébként sosem láttam vigyorogni, szerintem képtelen rá. Úgy gondolom, marhára nincs szerepe abban, hogy valaki a fidesz mellett, vagy épp ellene szavaz.
Érdekes, engem nem zavar a Fidesz, pedig a KDNP a kedvencem.
Mi bajod a Harrach-al? Vagy a Rétvárival, vagy Simicskóval? Főleg a Hollikkal?
Vagy a kereszténységük nem tetszik esetleg. Nem baj.
8.
Aha; értem. Akkor nyugodtan szavazz másra. Nekem ez pont nem baj, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!