Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szavaztam, baj?

Nem szavaztam, baj?

Figyelt kérdés
A tegnapi szavazásra szerettem volna elmenni. Fél hétkor mentem volna le a szavazóhelyiségbe, de nagyon eleredt az eső, és elment a kedvem tőle. Ma láttam, hogy mekkora a baj. Az én hibám?

2016. okt. 3. 09:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%
Jó, h nem mentél. Megnyugtatlak helyesen cselekdtél. Pedig a leírásod alapján megkörnyékezett a gonosz, de jött az Isteni eső. ;)
2016. okt. 3. 09:27
 2/23 anonim ***** válasza:
42%
#1 :D
2016. okt. 3. 09:38
 3/23 anonim ***** válasza:
62%
Meséljél már, mekkora a baj?
2016. okt. 3. 09:47
 4/23 anonim ***** válasza:
46%

Számomra szomorú, hogy sokan ilyenek miatt nem mentek el, hogy esik az eső, lusták, inkább fekszenek a kanapén és isznak egy sört, stb.

Kb. 15 perces "program" volt.

Máskor meg sírnak az emberek, hogy nem kérdezik meg a véleményüket. De minek? Úgy is mindenki csak panaszkodni tud, ha tenni kell valamit, akkor meg vár a másikra, csak neki ne kelljen megmozdulni.

2016. okt. 3. 09:48
 5/23 anonim ***** válasza:
22%

Nélküled is többen szavaztak a kvóta ellen, mint az EU-ba meg a NATO-ba való belépésre.

Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha Brüsszel mégis megpróbálja, akkor 400 millió ember előtt köpi szemen a demokráciát.

Ha meg biztatást akarsz, akkor a külföldi tudósítások kommentjeit nézegesd... Mind gratulálnak.

2016. okt. 3. 09:55
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
#4 Az OGY választásokon sokkal többen vesznek részt. Szóval, ha érdemes, elmennek. Nem lehet, h az "emberek" átláttak a szitán, és úgy gondolták, hogy ez egy parasztvakítás?
2016. okt. 3. 09:57
 7/23 anonim ***** válasza:
29%
De ez nem is szavazás volt.Inkább számonkérés.Nem az emberek véleménye volt a kérdés,hanem,hogy a megvezethető emberek felültek-e a hülyeségnek,az uszításnak.
2016. okt. 3. 10:04
 8/23 anonim ***** válasza:
48%
Légy büszke magadra, ember maradtál!
2016. okt. 3. 10:05
 9/23 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem máa nem szamit, mivel hiaba lett érvénytelen a nepszavazas, a tul alacsony reszvetel ellenere a kormanyunk ugy tesz mintha ervenyes NEM eredmenye lenne...

4:

Az otthon maradásnak nem feltetlenul a lustasag es a felelotlenseg az oka! Nezz meg az ellenzekiek kampanyat, az otthon maradasra vagy az ervenytelen szavazatra buzditottak, aminek pont az volt a lenyege, hogy megbukjon a nepszavazas!

5:

Az EU nem kopi szembe a demokraciat, sot pont mi vagyunk azok! Az EU Tanacs dontott a kotelezo kvotarol, ahol a tagorszagok kepviseloi egyutt dontottek!!! Mi is reszt vettunk benne, es ellene is szavaztunk, am alul maradunk, azaz a tagorszagok tobbsege a kotelezo kvota melett allt ki!

2016. okt. 3. 10:18
 10/23 Whitewolf19 ***** válasza:
21%
Akkor a tagországok.. akik mellette szavaztak.. ők majd ezt megoldják.. szerintem sérti az állam szuverenitását.. hogy akaratuk ellenére kényszerből telepítik be ide őket... sem a migráns nem akar itt.. sem mi nem akarjuk hogy itt legyen.. akkor kinek jó? El kellett volna menni szavazni.. de így is győzött a nemek aránya.. elsöprően. több mint 3 millió magyar ember nem akarja őket itt látni. A többinek jó része csak Orbán személye miatt nem szavazott, különösebben ők sem szeretnék itt látni őket. Ezen felül..mégegyszer elmondom.. ha az alkotmány módosítás megtörténik.. onnantól törvénytelen az egész kötelező kvóta.. mert sérti a szuverén alaptörvény módosítást, a magyar államiságot.. és ez nem a fideszről szól.
2016. okt. 3. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!