Nem szavaztam, baj?
A jelenlegi magyar alkotmány kötelezi a magyar kormányt a nemzetközi szerződések betartására. Mint EU tagállam, 2004-ben Magyarország lemondott szuverenitása egy részéről. Ez nem visszafordítható, csak alkotmánymódosítással. Ehhez sok szerencsét kívánok minden kétbites majomnak, biztosan jót fog tenni Magyarország amúgy is retekszar külpolitikájának.
Mondjuk ott van még Oroszország, Kazahsztán, Törökország, stb., igazatok van, nem muszáj nekünk fejlett országokkal közösködnünk.
10:
A migrans problema kozvetlen erintette az EU tagallamai kozul a hatarmenti es fejlett orszagokat, es minket is kozvetlenul erint a dolog, mint az mar egyertelmuve valt! A problemaban kozvetlenul erintett tagorszagok megsegitesere az EU Tanacs ugy dontott, hogy kotelezo kvota szerint szetosztja a befogadott menekulteket az tagorszagban. Ezt ugy hivjuk, hogy kozteherviseles, amit ugyanugy el kell foganunk nekunk is, mint az osszes tobbi tamogatast amit kapunk!
Senki sem mondta, hogy ez jo nekunk vagy a menekulteknek, ez egy nem kivant allapot, amit osszetartassal lehet csak megoldani!
Az országgyűlési választásokon is alacsony mindig a részvétel.
Nem volt kötelező nemmel szavazni. Aki igennel akart az is elmehetett, mint ahogy meg is tették. Aki otthon maradt, az is vállalhatta volna a véleményét.
De akkor ezentúl ne sírjon senki, hogy bezzeg Svájcban mennyi mindenről van népszavazás. :)
Aki csak beszólogatni tud, az érezze jól magát, hogy egy amúgy is megfázott emberbe még ő is belerúgott.
Az értelmes válaszokat köszönöm!
És hogy jön ide, hogy megfáztál?
Én is meg vagyok fázva, és? :S
Amikor egy pohárban félig van a víz, egyik ember mondja:félig üres. Másik ember szerint: félig tele van.. Látható,hogy ugyanarról van szó, mégsem egy a vélemény.Az okt. 2 szavazásnál sokaknál még a pártérdek, a gonoszság is dominált Nekik nem számít, hogy mi minden rosszat követnek el az idegenek. Olyanok, mint a (....).Ahova löki ott marad.Aki NEM-el szavazott, tette a legtöbbet amit egyszerű polgár tehet.Eleget tett hazafias kötelezettségének.
A GONOSZOK,minden eszközt megragadnak, hogy kiforgassák az igazságot. Jól teszed ha észre veszed, de ne csodálkozz rajta. Bukásuk után megmondták: "ott fogunk betartani nektek, ahol csak tudunk."
"Nélküled is többen szavaztak a kvóta ellen, mint az EU-ba meg a NATO-ba való belépésre."
És akkor mi van? Ez nem tudom, mitől fontos.
Kérdező. Az eredmények ismeretében a Te szavazatod nem osztott, nem szorzott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!