Én kedvelem Viktort és a Fideszt is, rájuk szavaztam, de
nem értem, miért tartják itt nálunk annyira alacsonyan a
fizetéseket és nyugdíjakat?
Ha ennyire hülye vagy, kérdező, hogy szereted őket, akkor jobban teszed, ha NEM kedveled!!!
Elárulom, miért!
Mit ígért a vezíred, amikor hatalomra került 2010-ben?
"Emelkedni fog a minimálbér, ÁFA-t fognak csökkenteni, az állami nyugdíjpénztárban mindenki pénze "biztonságban" lesz..."
Hát rohädtul nincs biztonságban!
Az ÁFA egész Európában nálunk a LEGMAGASABB, 27%!!!
Minimálbér 68.500.-
Mit is mondjak...
Piszkosul "megemelték" a minimálbért!!! -_-
2015. nov. 21. 20:14
A béremelés nem úgy van, hogy na most akkor emeljük 1000 eurósra a minimálbért meg 2000 eurósra az átlagbért.
Ehhez termelékenység is kell.
A nemzetközi multik tudnának ennyit fizetni.
De, akkor a közszférában meg a kkv szektorban is hasonló fizetések kellenének, ami nagyon nem menne.
2015. nov. 21. 20:15
Nem ők tartják alacsonyan a béreket, hanem az Európai únió. Ha itt magasak lennének a bérek, akkor a jól képzett magyar szakember gárda nem dolgozna Angliában, Németországban minimálbérért. Csak a sok hülye magyar mindig a kormányt hibáztatja, tovább nem bír látni.
2015. nov. 21. 20:17
Én meg azt nem értem miért emelte a kedvenc Viktorod és kormánya a 25%-os ÁFÁ-t 27%-ra 2012. január 1.-jén, és miért nem csökkenti ha ennyire pörög a gazdaság és annyira jó hogy kiplakátolták vele az országot.
2015. nov. 21. 20:20
Miért van az, hogy újból és újból megjelenik egy kérdés, hogy miért nem emeli a gonosz kormány a fizetéseket.. -.- Szerinted ha ennyire egyszerű lenne, nem tette volna meg akármelyik kormánypárt?? Ha ennyire egyszerű lenne megnövelni a fizetéseket meg a nyugdíjakat, akkor ez lenne az első dolguk, utána meg hülye lenne aki nem rájuk szavazna, ha ők vezetnék be hogy mindenki 3x ennyit keressen.. De nem baj, hogy szidjuk a kormányt, hiszen neki az a haszna, ha sanyargathatja az embereket, az emberek rosszul keresnek, elégedetlenek, és emiatt a kormányt hibáztatják, nekik természetesen ez az érdekük..-.-
2015. nov. 21. 20:20
Komolyan mintha még mindig a kommunizmusban élnénk! Nem az állam dönti el ki mennyi bért kap és nem is az unió. Az allam max azt dönti el mennyit von el. A magyar állam tobb mint a felét. Máshol ennél jóval kevesebbet.
2015. nov. 21. 21:02
Mert a fizetéseket úgy tudnák megemelni, hogy csökkentik az adókat.
Ha csökkentik az adókat ,akkor kevesebb pénze lesz az államnak.
Ha kevesebb pénze van az államnak, akkor nem lehet annyit lopni.
Folytassam?
2015. nov. 21. 21:14
"Én meg azt nem értem miért emelte a kedvenc Viktorod és kormánya a 25%-os ÁFÁ-t 27%-ra 2012. január 1.-jén, és miért nem csökkenti ha ennyire pörög a gazdaság és annyira jó hogy kiplakátolták vele az országot."
Én értem, de ha leírnám, az a fideszeseknek nem nagyon tetszene.
2015. nov. 21. 21:16
Látom, még mindig nem értik egyesek, hogy Európai gyarmat vagyunk, olcsó képzett magyar munkaerő kell, piac (Ikarus helyett Mercedes és Man buszok), a szegény magyar termelő úgy harcol a külföldi termékek ellen, hogy fel tűnteti hogy ez magyar termék, hátha akadnak rá patrióta vevők, akik a Magyar gazdaságot támogatja. Az EU szolgái vagyunk, el vesztettük az orosz piacot, mert engedelmeskedtünk Brüsszel szankciós politikájának. Így mégis, hogy lesz erős magyar gazdaság, hogy jó fizetésünk Legyen!? Egy szóval Az EU a hibás.
2015. nov. 21. 21:19
Hát, a mocskos zeju a hibás, mert ők emelik folyton Magyarországon az adókat, amik teljesen megfojtják a gazdaságot.
2015. nov. 21. 21:22
Kapcsolódó kérdések: