Én kedvelem Viktort és a Fideszt is, rájuk szavaztam, de nem értem, miért tartják itt nálunk annyira alacsonyan a fizetéseket és nyugdíjakat?
Még egyszer a gyengébbek kedvéért:
"Az EU szolgái vagyunk, el vesztettük az orosz piacot, mert engedelmeskedtünk Brüsszel szankciós politikájának. Így mégis, hogy lesz erős magyar gazdaság, hogy jó fizetésünk Legyen!?"
Azért,mert aki most 800 ezret keres
az a 32%-os kétkulcsos adónál 544 ezret vitt haza,most a 16% adókulccsal pedig 672 ezret visz haza.
Tehát +130 ezer kb a gazdagoknak,ha még van 3 gyereke még több pénz jár nekik.
Ennyi az oka.
"az a 32%-os kétkulcsos adónál 544 ezret vitt haza,most a 16% adókulccsal pedig 672 ezret visz haza."
Hülyegyerek, a többkulcsos adó nem így működik. Nem a teljes bruttó béredből vonják a magasabb adókulcsot, hanem csak egy bizonyos összeg felett.
Ismét bebizonyította a fideszes tábor, hogy mennyire rohadtul fogalma nincs arról, amiben annyira okoskodik.
A fene se gondolta volna, hogy itt ennyi hazaáruló, liberális MSZP, Gyurcsány imádó van. Tudjátok, hogy hol lenne ez az ország Orbán nélkül? Második Ukrajna lenne. Léptem! Csá!
Szavazókat gyűjtenek két kolbászos szendviccsel is, meg disznótorossal, ecetes paprikával, vagy egy köteg rőzsével télire.
Amúgy meg minek nekik szavazókat gyűjteni?
A tavalyi "szavazások" sokaságának körülbelül annyi köze volt a "választási lehetőséghez" mint az egysejtű amőbának a karburátorhoz...
"Hülyegyerek, a többkulcsos adó nem így működik. Nem a teljes bruttó béredből vonják a magasabb adókulcsot, hanem csak egy bizonyos összeg felett.
Ismét bebizonyította a fideszes tábor, hogy mennyire rohadtul fogalma nincs arról, amiben annyira okoskodik."
Most ez lényegtelen,hogy mennyivel 130 ezerrel vagy "csak" 80 ezerrel visznek haza többet.
A lényeg,hogy olyanoknál hagynak még több pénzt,akik erre nem szorulnak rá.Eddig is tudtak költekezni és vállalkozni is,ha akartak.
Közben arra egyesek itt a rezsicsökkentésre meg a minimálbér emelésre verik a mellüket.
Oké lehet,hogy 5000 Ft minusz a rezsi,és mondjuk 10000 Ft plusz a minimálbér,de az élelmiszerekre terhelt ÁFA miatt mondjuk 30-40 ezerrel többet kell fizetni az élelmiszerekért.
Tehát a szegény ember,hiába volt rezsicsökkentés vagy minimálbér emelés,még rosszabul él,mint korábban,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!