Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikos szavazók?! Én eddig...

Jobbikos szavazók?! Én eddig a jobbikra szavaztam volna, de ezek után száradjon le a kezem ha oda teszem az x-et!

Figyelt kérdés

[link]

Vadhajtások.com facebook oldal.

2018. ápr. 6. 14:43
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
43%
Erről ugatok már mióta.
2018. ápr. 6. 14:48
 2/37 anonim ***** válasza:
48%
Ugyan ezért fogok a Fideszre szavazni a Jobbik helyett. Ez engem nem lep meg, Vona is a baloldal része lett!
2018. ápr. 6. 14:51
 3/37 anonim ***** válasza:
59%
2:Csak szólok,hogy a Fidesz sem jobboldali...
2018. ápr. 6. 14:55
 4/37 anonim ***** válasza:
72%

Morvai Krisztina hogy jön ide? A DK-ra való szavazást buzdítja?

https://www.youtube.com/watch?v=zMY3JIZIHfY

Itt még a Fidesz mellet kampányolt.

2018. ápr. 6. 15:00
 5/37 anonim ***** válasza:
86%
Szóval az a bajotok, hogy egy olyan oldal, ami azt kívánja bemutatni, hogy x körzetben melyik ellenzéki jelölt a legesélyesebb, nem hazudja azt, hogy mindenhol a Jobbik a legesélyesebb?
2018. ápr. 6. 15:02
 6/37 anonim ***** válasza:
59%
Na és mi ezzel a bajod??
2018. ápr. 6. 15:04
 7/37 anonim ***** válasza:
58%

6.

Jó, de akkor most már csak azt mondd meg mit tegyen egy egykori nemzeti radiális? A Jobbik már saját bevallása szerint sem az. Nyilvánvaló, hogy a számara legkisebb rosszra, a Fideszre fog szavazni. Kire szavazzon? A DK - ra?

2018. ápr. 6. 15:04
 8/37 A kérdező kommentje:
5#, egy jobbikos oldal szavazókat gyűjt a DK-nak! Mi ezzel a bajom??? 😲
2018. ápr. 6. 15:06
 9/37 anonim ***** válasza:
36%

Ezt nézzétek csak:

https://www.youtube.com/watch?v=sJv1i7_Ihw4

A beszélgetés sem teljesen érdektelen, de ami érdekes az a 2006 - os MIÉP - Jobbik választási plakát, kb. 10:40 - nél.

Ehhez képest ma?

2018. ápr. 6. 15:07
 10/37 anonim ***** válasza:
65%

Én történetesen biztosan nem szavazok a Jobbikra. De hogy ez a videó egy sértett ember handabandázása, az biztos. Nehéz a kötőszavakon és névelőkön kívül igaz szót találni benne.

Mind a Jobbikban, mind az úgynevezett baloldali pártokban kevesen értették meg, mit jelent ez a létre sem jött "szövetség". A választóik még kevésbé értették. Vona érti, és néhány más párttársa is.

Én pedig azt javaslom neked akkor is, ha ez egyébként meglévő szemléletem ellen való: ha kizárólag ezért nem akarsz a Jobbikra szavazni, rosszul teszed. De igazán akkor teszed rosszul, ha emiatt nem szavazol, mert az azonos a Fideszre leadott vokssal. Mert EBBEN A PILLANATBAN minden szemléletet felülír annak fontossága, hogy szavazz valakire, akár a Jobbikra. Aztán utána majd beszélhetünk a szemléleteinkről is. DE CSAK UTÁNA!

2018. ápr. 6. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!