ha senki nem kíváncsi ránk akkor mért tetted fel a kérdést?
mellesleg a cikket elolvastad?
bírom amikor egy ilyen gyökér kérdező osztja az észt érvek nélkül. jól kiröhögteted magad, nem csak a jobbikosok között.
kérlek írjál még, mert látom, hogy még tudsz lejjebb süllyedni;)
Szelektív olvasás látom megvan... akkor leírom mégegyszer:
A cikk címe: "Nemkívánatos a Jobbik Erdélyben" <<< mert 500 ember tüntet?
Na már most ha én összeszedek 500 embert, teszem azt Nyíregyházáról, aki utálja a fideszt, akkor megjelenik egy olyan cikk, hogy "Nemkívánatos a Fidesz Szabolcs megyében" ???
"Szánalmas vagy előző...Bírom hogy mind a k*rva okosnak hiszitek magatokat...Fogd már fel hogy te vagy az idióta és a kutya nem kíváncsi rátok sem itt sem pedig ott..."
Én vagyok a szánalmas kérdezőkém, mert meg mertem kérdezni, hogy honnan szedik elő ezt a faji alapú rágalmat? Linkelj már ide a Jobbik programjából egyetlen pontot, ahol külön kiemelik, hogy ez meg ez meg ez a magyar, és ez meg ez meg ez nem magyar! A "rajongói" értelmezések nem számítanak. Te is megkülönbözteted az embereket ezzel a vég nélküli Jobbikozással, de ehhez diploma kell, hogy felfogd? Egyébként lövésed sincs, hogy az az 500 derék ember az mszp-t miért nem ítélte el, csak a Jobbikot? Egyébként ha a Jobbikosok olyanok amilyennek te tartod őket, akkor te minek tartod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!