Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó lesz nekünk az egy kulcsos...

Jó lesz nekünk az egy kulcsos szja?

Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok igazságosnak? Valóban közös teherviselést valósít meg ez?
2010. jún. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
2010. jún. 10. 19:00
 52/53 anonim válasza:

"Te még hiszel ilyenekben???Magasabb lesz a bér??Meg mi az hogy a magasabb keresetűek tartsák el az országot??Szerinted jó dolog 60 ezer forintból tengődni??Senki sem erre vágyik.Mindenki szeretne jobbat.Először jussunk el oda hogy ne zsákmányolják ki az embert."

Te miért nem tettél azért, hogy többet ill. több 100ezret keress? Valami oka csak van. És erről nem OV tehet. Tehát nem kell itt köpködni, mindenki előtt adott volt vagy még van is lehetőség jobb életre. Aki 2 millót keres az az életét szentelte és minden percét azért, hogy jó állása, és fizetése legyen. Ennek most eszi a gyümölcsét. Más: Eddig ők fizették helyetted az adót. Gondolom akkor nem szidtad a gazdagokat, és a jelen kormányt. Nem Ov-t kéne szapulni, ha nem azokat a piros majmokat akik ide jutatták az országot 8 év alatt. Amúgy meg előbb 4.2-vel szorozd fel a fizud 73500-at és nem fogsz 5ft-al sem kevesebbet keresni. És a 4.2 lehet még több is lesz. Ha meg van gyerekes is akkor meg többet is fogsz kézbe kapni. Ennyi történet cimbora. Nyugi.

2010. okt. 27. 20:50
 53/53 anonim válasza:

"Hát nem tudom, hogy jobb lesz-e, a minimálbér megadózatását én is fair dolognak tartom, de én ma egész délelőtt számolgattam! Hangsúlyozom hogy a jelenlegi fizetéseinkkel!

Az egykulcsos adóval cirka 13 ezer forinttal kevesebbet fogok kapni, megszüntetik az adójóváírást, ami megint mínusz tizen néhány ezer forint, a legújabb hírek szerint meg akarják szüntetni a kafetéria rendszereét teljes egészsébe, ismét mínusz 18 ezer, a hülye bejelentéseik miatt a lakáshitelünk (amit még jóval a válság előtt vettünk fel) 15 ezerrel ugrott. Amit csak edig számoltam közel jár az 60-65 ezerhez és ez csak az én pénzem, a férjeméről még nem beszéltünk. Nem minimálbéresek vagyunk, hanem átlag magyar állampolgárok, akik eddig is tisztességesen adóztak és dolgoztak, egy gyerkőcöt nevelünk, a másodikat most várjuk.

Kíváncsi leszek, hogy honnan a búbánatból fogják pótolni ez a hiányt egy átlag családnál, mert ahogy számoltam ilyen pénzkiesés mellett max éhenhalunk, a lakásunkat viszi a bank, a gyerekeket meg a gyerekjóléti.

Kívánom, hogy ne így legyen és tényleg felpumpálják előtte a fizetéseket, de sajna én nem vagyok derűlátó és per pillanat engem is a sírás kerülget, mert a családos, átlag állampolgároknak nem ez volt beígérve."

Azért a minimálbér emelést kalkuláld be, na meg a 2 gyereketeket. Csak a negatív marad meg benned is? Bravo.

2010. okt. 27. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!