Jó lesz nekünk az egy kulcsos szja?
15.03:semmi olyant nem mondtam egy kismamának se,amivel ne lenne tisztába.
Mellesleg meg olyan tanácsot adtam neki,ami a javára vállna.
mert ebbe a mocskos világban igenis az a normális,aki kijátsza azt,amit csak lehet.Nem az emberek akarnak ilyenek lenni.Imádott Viktorod és a hasonszőrüek kényszerítik rá őket!
A kismama vagyok!
Nem itt és most ijedtem meg, hanem mikor megláttam az adatokat, hát enyhén a szívemhez kaptam.
Nem tudok bekapcsolódni a vitátokba, mert nem értek a családi adózához, egyenlőre csak a számokat látom, amik elkeserítenek. És igen sajnos meg kell kapaszkodnom minden lehetőségbe, mert nem egyszerű, csak az a baj, hogy lehetőség és kiskapu is nagyon kevés van. Arról már nem is beszélek, hogy végig betegállományba kell lennem, mert veszélyeztetett munkakörben dolgozom, na jó mondjuk nem 60%-ért.
Na írd, hadd vigyorogjak :) Őszintén érdekel, mert még mindig nem jutott el a tudatomig neked mi okoz nehézséget.
És azért esik nehezemre, amiért nehezemre esik századjára leírni azt, hogy nem holnaptól van egykulcsos adó, és amiért nehezemre esik leírni a 15%-ot, a bruttó 2M-t és még sorolhatnám, ezért esik nehezemre. Nem ezért vagyok itt, hanem azért, hogy politikáról VITATKOZZAK! Kulturált módon, sértések nélkül. Még ha nem esne nehezemre felhomályosítani, akkor is szerinted megtenném azok után, amilyen hangnemet te megütsz? A minimális tisztelet apró jelét sem mutatod, holott szerintem ez alap dolog, de lehet, hogy csak én gondolom így.
A kismamát pedig riogattad, de mint mondtam, ha igaz lesz, amit te itt állítasz, akkor bocsánatot fogok kérni a tévedésemért, ezt viszont nem tartom valószínűnek. Tudom, hogy te igen, de ez szubjektív. Kezdhetnénk róla vitatkozni, szerintem felesleges és mint mondtam hiányoznak nálad bizonyos alappillérek.
"Kismama"! (Bocsánat a megszólításért)
A munkáltatónak kell biztosítania olyan munkát, amelyet kismama is elvégezhet. Nálatok mi volt a gáz?
Ohh :( Mostmár értem :(
Egyébként szép hivatás ez, rosszul berögzült képek vannak a rendőrökről, de itt azért bőven vannak kivételek. :)
Én továbbra is fenntartom, hogy nincs mitől félned és nem csak azért mondom, mert a terheseket nem ajánlott idegelni :) Hanem mert én tényleg így gondolom. A Jobbik is alátámasztja, mondom egyedül Gyurcsinak nem tetszett, de na, erről már kifejtettem a véleményemet :)
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok neked! Felejtsd el az idegességet meg a félelmet inkább gondolj a bővülő családodra :)
Orbán kivégzi azokat, akik 200 bruttó alatt keresne.
A minimáloskról nem is beszélve.
Bér emelés?
4-5% / évi infláció + 16% + szja = 25% emelés, és akkor még 0 án vagy.
Egy kancigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!