Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó lesz nekünk az egy kulcsos...

Jó lesz nekünk az egy kulcsos szja?

Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok igazságosnak? Valóban közös teherviselést valósít meg ez?
2010. jún. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Ja és 65-ös, nem kell velem egyetértened, de ezt lehetne olyan formában is közölni, mint ahogyan a 39%-os tette. Te nem érted egyedül miről beszélek, ő felfogta, de másképp áll hozzá, amivel nincs gond, te pedig csak annyit mondogatsz, hogy magam ellen beszélek meg bérfirkász vagyok, de azt még mindig nem mondtad el, hogy hol van a hiba az általam levezetett gazdasági javulásban.
2010. jún. 10. 14:30
 32/53 anonim ***** válasza:
Köszi a bíztatást, nagyon remélem, hogy jobb lesz. Majd igyekszem optimistább lenni!
2010. jún. 10. 14:30
 33/53 anonim ***** válasza:

:):)

Nektek biztosan jobb lesz. Gyereket vállaltok, egyúttal kockázatot. Előre pedig tényleg felesleges rettegni, nekem nincs például gyerekem, de egy percig sem félek, a fiataloknak és a családosoknak is biztos jövőre van szükség ahhoz, hogy a válság sikeresen megoldódjon. Ha nem ez lenne a jelenlegi kormányunk célja, akkor egész másképp kezdte volna el ezt az egészet. A Jobbik is egyetértett vele, a Jobbik pedig igaz párt, ezt még itt sem kérdőjelezte meg senki. Ha gáz lenne vele, akkor biztosan felszólalt volna Vona, vagy valamelyikük. Ez egyedül Gyurcsánynak nem tetszett, de kérdés, hogy adhatunk-e egy olyan ember véleményére, aki hazudott reggel délben meg este és szétcseszte 8 év alatt az egész rendszert.

2010. jún. 10. 14:33
 34/53 anonim ***** válasza:

14.28:magyarázd már el,hogy egysávos adózásnál mi értelme van a családi adózásnak?

Őszintén bevallom nem volt a könyvelés a kedvencem,de a családi adózást képes voltam felfogni.

Te tudod miről beszélsz?egysávos adózásban NINCS családi adózás,jobban mondva nincs értelme.

De ha te mást tanultál erről könyvelésből,akkor magyarázd már el nekem,mert lehet én értettem félre...

2010. jún. 10. 14:38
 35/53 anonim ***** válasza:
Mint már mondtam (vagy csak akartam mondani, mert nem látom a válaszom), nem vagyok tanárnő, nem az én feladatom elmagyarázni a dolgokat, őszintén sajnálom, ha te nem érted, de ez nem az én hibám és nem a Fidesz hibája. Ezren magyarázták már el ezen az oldalon, hogy mit is jelent pontosan, nem mindenki jól, de a lényeget le tudod belőle szűrni. Számomra továbbra sem világos, hogy te mit nem értesz ezen, én úgy gondolom Orbán világosan fogalmazott, és itt az oldalon is jól mondták páran. Hallottad a beszédét ezzel kapcsolatban? Egy párszor nyilatkozott erről, még a 29 pont előtt lett meglebbentve ez a dolog, szóval régebbi információk között is szétnézhetsz.
2010. jún. 10. 14:41
 36/53 anonim ***** válasza:

14.30:Gratulálok!Megnyerted a jövő heti lottó ötöst!

Hát nagy sz@rban vagytok,és még nagyobba fogtok kerülni.

Az én tanácsom az,hogy ha még nem falun éltek,akkor próbáljatok vidéken házat venni,rendezkedjetek be önellátásra,szüljél legalább 3 gyermeket,ha valamire szükséged van,akkor bartelez,a fideszesek meg fizessék csak az adójukat....

2010. jún. 10. 14:42
 37/53 anonim ***** válasza:

14.41:nem kell tanárnőnek lenni,ahhoz,hogy elmagyarázd nekem a családi adózást.

Hoppá,fogalmad nincs róla,úgy általánban semmiről.Csak azt bírod napok óta non-stop magyarázni,hogy két év múlva mekkora életszínvonal lesz.

2010. jún. 10. 14:45
 38/53 anonim ***** válasza:
Nem, itt az egyetlen, akinek nincs fogalma róla az te vagy, te kérdezel, holott már ezer helyen elmondták, szóval kímélj meg attól, hogy velem mondatod el 123-adjára azt ami teljesen egyértelműen meg van fogalmazva EZER HELYEN! Olvasni ne segítsek?
2010. jún. 10. 15:01
 39/53 anonim ***** válasza:
Kismamákat pedig nem kellene idegesítened...
2010. jún. 10. 15:03
 40/53 anonim ***** válasza:

Na,ha ezer helyen elmondták,akkor miért esik nehezedre leírni?

Na persze meg persze azt is elmondani,hogy mi értelme van a családi adózásnak egysávos adórendszerben.

Elmondjam én?Az,hogyha a családi adózást leírnám,akkor nincs az a gyenge értelmi képességű ember,aki nem jönne,rá,hogy értelmetlen egysávos rendszerben.Persze ha leírnád,akkor önmagad cáfolnád meg.De hát nem ezért fizetnek.

2010. jún. 10. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!