Közszféra megszorítások, minimálbér megadóztatása. Mit szóltok "kedves" fideszesek?
Figyelt kérdés
Büszkék lehettek magatokra.Ugyan is kijelentették,hogy nem csak a tanárokra,postásokra szól a 15%os spórolás,hanem pl az Eü dolgozókra is!Ha már rájuk,akkor gondolom a katonákra,és a rendőrökre is,stb...HAJRÁ! "Köszönjük" NEKTEK!!2010. jún. 9. 21:30
41/61 anonim válasza:
Akkor mégis mi a bajod? A Fidesszel egyetértek, a szocik dumájával nem. Hol itt a gixer?
42/61 anonim válasza:
" Egyébként megjegyzem a Fidesz programmal a Jobbik is egyetértett, őszintén kíváncsi vagyok rá, tulajdonképpen neked mi bajod vele. Érint közvetlenül egyáltalán bármelyik?"
Erre meg nem válaszoltál.
43/61 A kérdező kommentje:
Nem kell másolgatni! Igen is egyet értek azzal hogy ingadozik.De NEM 16FTokat 2 nap alatt:)Hanem egy héten MAX 5öt HA romlik!
2010. jún. 9. 22:34
44/61 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy érint e neked abszolút semmi közöd:)Mint ahogy nekem sem ahhoz hogy téged érint e vagy sem.:)
2010. jún. 9. 22:35
45/61 anonim válasza:
Magyarul nem, köszi :) Már értem miért vagyok én öreg.
Azt hiszem tovább nincs miről vitáznunk, ott van egy kérdés, a pártok kormányzás témakörben, gyönyörűen le van vezetve benne ez a dolog, a kérdésed sem erről szólt, és tovább nem is kívánok meddő vitát folytatni erről, ha meg szeretnéd érteni, akkor olvasd el és rájössz miért nem igaz, amit most szajkózol.
Megjegyzem abban a témakörben a bércsökkentést, és az egykulcsos adó elemzését is megtalálod.
46/61 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy sikerült a vitát értelmes ember módjára befejeznünk:) Te sem tudsz engem meggyőzni,én sem téged.Ennyi:)
2010. jún. 9. 22:39
47/61 anonim válasza:
Én gyűlölöm a meddő vitákat, és főleg azt, amikor tényeken vitatkoznak velem. Ha szubjektív lenne a dolog azt mondanám rendben ennyi, de itt erről szó sincs. Csak egyszerűen nem akarod meghallgatni a másik oldalt. Tudom, hogy fiatal vagy, ezzel nincs semmi baj, előtted a jövő, de érdemes lenne azért tényleg körülnézni és megfontolni a dolgokat mielőtt dobálózol a szavakkal. Senki sem fog rosszul járni, te is jól fogsz járni, amennyiben mégis érint.
48/61 anonim válasza:
Ja egyébként én sosem trágárkodom, nem az én stílusom, szóval rám sok mindent lehet mondani, szoktak szemetezni, ribancozni (megjegyzem ez is alaptalan), de hogy kulturálatlan lennék, azt még nem mondták. Szóval ha normális vitát akarsz, engem bármikor kereshetsz.
49/61 anonim válasza:
Na igen, a segítőkészség is igaz. Nem szemétségből magyarázom ám el miben tévedsz, hanem azért, mert tévedsz és hogy a későbbiekben ne legyen így. Ne hagyd már magad örökké megtéveszteni.
50/61 A kérdező kommentje:
Se ideg beteg se vérszoci:) nekem ez a véleményem,és ennyi:)Nektek az. Szívetek joga....
2010. jún. 9. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!