Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Közszféra megszorítások,...

Közszféra megszorítások, minimálbér megadóztatása. Mit szóltok "kedves" fideszesek?

Figyelt kérdés
Büszkék lehettek magatokra.Ugyan is kijelentették,hogy nem csak a tanárokra,postásokra szól a 15%os spórolás,hanem pl az Eü dolgozókra is!Ha már rájuk,akkor gondolom a katonákra,és a rendőrökre is,stb...HAJRÁ! "Köszönjük" NEKTEK!!
2010. jún. 9. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
11%

Na idefigyelj drága kedves imádott kérdező!

Láthatóan nincs fogalmad arról mit jelent a 15%...szerinted kire vonatkozik vagyis mire ez a 15? Az állam által kiadott pénz. A 15% megtakarítás abból jön össze, hogy 2 millióban maximalizált. Semmivel sem lesz kevesebb pénzed, nyugi :):)

Az adóról már ezerszer kifejtettem a véleményemet, látszólag mások megértették, hogy mit jelent az, hogy kompenzál, NEM LESZ KEVESEBB PÉNZED! Egyszerűen nem csesznek ki azokkal, akik eltartják az országot. Még a minimálbéresek is jól járnak vele. Hihetetlen mi? Akkor olvass utána és ne kérdezz olyat, ami szöges ellentéte a tényeknek.

2010. jún. 9. 21:33
 2/61 anonim ***** válasza:
15%
Jah és ha már köszönetnyilvánítás: Neked is köszönöm többek között az elmúlt 8 évet, egy élmény volt!
2010. jún. 9. 21:33
 3/61 A kérdező kommentje:

"Még a minimálbéresek is jól járnak vele"XDDDDDDDDD

Mivel hogy megadóztatják a bérüket TE.....:) Mielőtt a narancssárga köd ott lenne a fejed fölött TE MEG NÉZZ TVT! Kijelentették,hogy a köz szférában elbocsájtások is lehetnek,vagy bércsökkenés.Szerinted az ápoló,postás,rendőr,tanár,jegyző,stb..azok nem a közszférába tartoznak?:) Na nevettem jót rajtad de nem baj:D

2010. jún. 9. 21:36
 4/61 A kérdező kommentje:
Jah! majd akkor sírjon a szád ha nem lesz ápoló, az adott kórházba ahová valami miatt ne adj Isten betévedsz:)Közik veled "nincs ápoló,mert spórolni kell!" Akkor legyen ekkora pofád öreg;)
2010. jún. 9. 21:39
 5/61 anonim ***** válasza:
16%

Hát basszus hihetetlen. Tanulj már meg értelmezni. Tudod kiket bocsátanak el? Van róla fogalmad mire vonatkozott? Elmondjam még egyszer vagy hajlandó vagy végiggondolni???? Nem vágják ki sem az ápolókat, sem a tanárokat és NEM AZ Ő FIZETÉSÜK CSÖKKEN. Azoké csökkent, akikét 2 millióra maximalizálta, ebből jön a 15 megtakarítás.

És igen, jobban járnak, mert nem holnaptól lesz egykulcsos adó. Idáig világos? Hanem akkor amikor az életszínvonal nő. Meg is mondta, hogy kompenzálni fog. Mi nem érthető a kompenzálás szón?

2010. jún. 9. 21:39
 6/61 anonim ***** válasza:
16%

Engem ne öregezz le, 21 éves múltam, köszönöm még nem tartom magam vénnek :) Bár hozzád képest talán az vagyok.

És tudod, történetesen ismerem az eüt, és FELFOGTAM MIT MONDOTT ORBÁN! Nektek nem jut el a tudatotokig egyszerűen...

2010. jún. 9. 21:40
 7/61 A kérdező kommentje:

[link]

TESSÉK! Te nagyon.... Jajj de jót röhögtem rajtad XD Azért linkeltem mert nem fogtad fel miről ugatok...:) Na midn1:)

2010. jún. 9. 21:43
 8/61 A kérdező kommentje:

"Nem csak a vasutasokra, postásokra, hanem például a kórházi dolgozókra, tanárokra is vonatkozhat a miniszterelnök által kedden bejelentett 15 százalékos bértömegcsökkentés."

NA KIBESZÉL HÜLYESÉGET? TE.....XDD LOL XDDDDDDDDD

2010. jún. 9. 21:44
 9/61 anonim ***** válasza:
4%

Édes istenem, na erre már végképp nem mondok semmit. Ha te még mindig képtelen vagy felfogni??? Szerinted mégis mi a jó istenről pofázok neked itt???? Nem jutott el a tudatodig??? Szerinted a 2+ az csak az irodájában csücsül Budapesten? Wáááá, és akkor ne fogja a fejét az ember.

Az RTL híreit mondjuk nem nehéz "félreérteni" meg a félreértett nyilatkozatokat leközölni, köszi, kb az egész fórumot lehetne mutogatni.

2010. jún. 9. 21:47
 10/61 anonim ***** válasza:
20%

Egyébként megjegyzem, a cikk ettől függetlenül nem helytelen, ti nem tudjátok értelmezni.

"A szakszervezetnél azt mondják, a bértömeg fogalma ismeretlen a közalkalmazotti törvényben. De attól tartanak, Orbán Viktor bejelentése mindenképpen fizetéscsökkenéssel jár."

"A kormányszóvivői tájékoztatón a nemzeti fejlesztési miniszter azt mondta, a bértömeg csökkentés létszámleépítést is jelent a közszférában"

Tudod ez kire vonatkozik? A léhűtőkre, a semmittevőkre, akiket már nagyon nagyon régen ki kellett volna vágni. Szó sincs az ápolónőkről.

2010. jún. 9. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!