Közszféra megszorítások, minimálbér megadóztatása. Mit szóltok "kedves" fideszesek?
Na idefigyelj drága kedves imádott kérdező!
Láthatóan nincs fogalmad arról mit jelent a 15%...szerinted kire vonatkozik vagyis mire ez a 15? Az állam által kiadott pénz. A 15% megtakarítás abból jön össze, hogy 2 millióban maximalizált. Semmivel sem lesz kevesebb pénzed, nyugi :):)
Az adóról már ezerszer kifejtettem a véleményemet, látszólag mások megértették, hogy mit jelent az, hogy kompenzál, NEM LESZ KEVESEBB PÉNZED! Egyszerűen nem csesznek ki azokkal, akik eltartják az országot. Még a minimálbéresek is jól járnak vele. Hihetetlen mi? Akkor olvass utána és ne kérdezz olyat, ami szöges ellentéte a tényeknek.
"Még a minimálbéresek is jól járnak vele"XDDDDDDDDD
Mivel hogy megadóztatják a bérüket TE.....:) Mielőtt a narancssárga köd ott lenne a fejed fölött TE MEG NÉZZ TVT! Kijelentették,hogy a köz szférában elbocsájtások is lehetnek,vagy bércsökkenés.Szerinted az ápoló,postás,rendőr,tanár,jegyző,stb..azok nem a közszférába tartoznak?:) Na nevettem jót rajtad de nem baj:D
Hát basszus hihetetlen. Tanulj már meg értelmezni. Tudod kiket bocsátanak el? Van róla fogalmad mire vonatkozott? Elmondjam még egyszer vagy hajlandó vagy végiggondolni???? Nem vágják ki sem az ápolókat, sem a tanárokat és NEM AZ Ő FIZETÉSÜK CSÖKKEN. Azoké csökkent, akikét 2 millióra maximalizálta, ebből jön a 15 megtakarítás.
És igen, jobban járnak, mert nem holnaptól lesz egykulcsos adó. Idáig világos? Hanem akkor amikor az életszínvonal nő. Meg is mondta, hogy kompenzálni fog. Mi nem érthető a kompenzálás szón?
Engem ne öregezz le, 21 éves múltam, köszönöm még nem tartom magam vénnek :) Bár hozzád képest talán az vagyok.
És tudod, történetesen ismerem az eüt, és FELFOGTAM MIT MONDOTT ORBÁN! Nektek nem jut el a tudatotokig egyszerűen...
TESSÉK! Te nagyon.... Jajj de jót röhögtem rajtad XD Azért linkeltem mert nem fogtad fel miről ugatok...:) Na midn1:)
"Nem csak a vasutasokra, postásokra, hanem például a kórházi dolgozókra, tanárokra is vonatkozhat a miniszterelnök által kedden bejelentett 15 százalékos bértömegcsökkentés."
NA KIBESZÉL HÜLYESÉGET? TE.....XDD LOL XDDDDDDDDD
Édes istenem, na erre már végképp nem mondok semmit. Ha te még mindig képtelen vagy felfogni??? Szerinted mégis mi a jó istenről pofázok neked itt???? Nem jutott el a tudatodig??? Szerinted a 2+ az csak az irodájában csücsül Budapesten? Wáááá, és akkor ne fogja a fejét az ember.
Az RTL híreit mondjuk nem nehéz "félreérteni" meg a félreértett nyilatkozatokat leközölni, köszi, kb az egész fórumot lehetne mutogatni.
Egyébként megjegyzem, a cikk ettől függetlenül nem helytelen, ti nem tudjátok értelmezni.
"A szakszervezetnél azt mondják, a bértömeg fogalma ismeretlen a közalkalmazotti törvényben. De attól tartanak, Orbán Viktor bejelentése mindenképpen fizetéscsökkenéssel jár."
"A kormányszóvivői tájékoztatón a nemzeti fejlesztési miniszter azt mondta, a bértömeg csökkentés létszámleépítést is jelent a közszférában"
Tudod ez kire vonatkozik? A léhűtőkre, a semmittevőkre, akiket már nagyon nagyon régen ki kellett volna vágni. Szó sincs az ápolónőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!