Közszféra megszorítások, minimálbér megadóztatása. Mit szóltok "kedves" fideszesek?
" ma 19:50
A bértömeg csökken 15%-kal, nem a bérek csökkennek annyival. De ma már nem tudom hányadik szoci vészmadárnak kell ezt elmagyaráznom."
Tessék, ez egy másik válaszoló válasza, ha kételkedtek bemásolom az ezt követő válaszát is. Hihetetlen meddig terjed az ész ma.
Én nem vagyok sem a barátod, sem a barátocskád sem a barátnőd.
Szeretnél erre is választ? Csak jelezd és máris elmondom miért tévedsz.
Azt meg sem kell kérdeznem a te szíved merre húz. Na ezért nem vagyunk barátok :):)
72! Tévedtem, az indexen volt a lista:
Köszönöm, ezzel mindenre válaszoltál :)
Egyébként tessék, szintén csak egy másik válaszolót tudok idézni, ennél jobban én sem írhattam volna le:
"Azért gyengült a forint, mert nincs rögzítve az árfolyama. Ezért néha erősödik és néha gyengül. Létezik ugyanis egy ún. devizapiac, aminek még te is szereplője vagy szerintem néha. Ezen vannak eladók és vevők. Amikor kicsit több vevő van, mint eladó, akkor felmegy a forint árfolyama, fordított esetben csökken. Ez így megy már 1990 óta, elég érdekes, hogy egyesek múlt pénteken csodálkoztak rá először erre a tényre. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!