Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Közszféra megszorítások,...

Közszféra megszorítások, minimálbér megadóztatása. Mit szóltok "kedves" fideszesek?

Figyelt kérdés
Büszkék lehettek magatokra.Ugyan is kijelentették,hogy nem csak a tanárokra,postásokra szól a 15%os spórolás,hanem pl az Eü dolgozókra is!Ha már rájuk,akkor gondolom a katonákra,és a rendőrökre is,stb...HAJRÁ! "Köszönjük" NEKTEK!!
2010. jún. 9. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Gyengül 274ről 282re miután Kósa bejelentette...Másnap Szijjártó megerősíti,esik 288ra ez is azért mert nem stabil az árfolyam?:) milyen érdekes eddig amíg nem szólaltak meg csak 2-5 ftokad eshetett,javulhatott...:)
2010. jún. 9. 22:17
 32/61 anonim ***** válasza:
10%

Megint bemásoljam vagy átfogalmazzam?

Tudod, ha nem tetszik ami a tükörben van, akkor nem a tükör a hibás. Szidhatod Kósát, igazat mondott. Ha a hírszerző rossz hírt hoz, nem a hírszerző a hibás. Így világos?

2010. jún. 9. 22:21
 33/61 A kérdező kommentje:
Nem Kósát,és Szijjártót szidom mert nincs velük semmi bajom.A Te makacskodásoddal van a baj,és a "nem látom a fától az erdőt" felfogásoddal:) Részemről ennyi:)
2010. jún. 9. 22:26
 34/61 anonim ***** válasza:

Mondd már el szépen mit mondott Kósa :) Akkor talán rájössz, hogy mi az, amit hozzáköltöttek és te elhittél.

Édes jó istenem :( Büszke lehet rád az MSZP :)

2010. jún. 9. 22:26
 35/61 anonim ***** válasza:
Basszus te nem látod a fától az erdőt. Itt magyaráztam el pontról pontra mi van, de a te válaszod NEEEEM. Te nem akarod meglátni azt, ami a valóság, bedőlsz a szocik dumáinak, már az is ezt mutatja, hogy rtlt olvasol. Na mindegy, legalább az hamarosan megváltozik, remélem azután is olvasni fogod.
2010. jún. 9. 22:29
 36/61 A kérdező kommentje:
Állam csődöt jelentettek be:) te írtad hogy egyet értesz velük.Most meg olyat írsz,hogy hozzá meséltek vmit?Hogy is van ez?:)
2010. jún. 9. 22:30
 37/61 anonim ***** válasza:
Egyébként megjegyzem a Fidesz programmal a Jobbik is egyetértett, őszintén kíváncsi vagyok rá, tulajdonképpen neked mi bajod vele. Érint közvetlenül egyáltalán bármelyik?
2010. jún. 9. 22:31
 38/61 anonim ***** válasza:

A szocik meséltek hozzá, erről beszélek, a szocikkal a büdös életben nem értettem egyet, hol mondtam én ilyet?

A Fidesszel értek egyet és a jelenlegi politikájával.

2010. jún. 9. 22:31
 39/61 anonim ***** válasza:
10%

Ja egyébként tessék még egyszer:

"Azért gyengült a forint, mert nincs rögzítve az árfolyama. Ezért néha erősödik és néha gyengül. Létezik ugyanis egy ún. devizapiac, aminek még te is szereplője vagy szerintem néha. Ezen vannak eladók és vevők. Amikor kicsit több vevő van, mint eladó, akkor felmegy a forint árfolyama, fordított esetben csökken. Ez így megy már 1990 óta, elég érdekes, hogy egyesek múlt pénteken csodálkoztak rá először erre a tényre. "

2010. jún. 9. 22:32
 40/61 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam hogy a fidesszel értesz egyet,nem a szocikkal:)
2010. jún. 9. 22:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!