Közszféra megszorítások, minimálbér megadóztatása. Mit szóltok "kedves" fideszesek?
Ja ez az attól tartanak pedig tudod mit takar? Hogy riadalmat kell kelteni. Ha azzal járna, akkor már régen feketén fehéren oda lenne írva, hogy igen, bércsökkenéssel jár, szívnak az ápolónők, de nem ők járnak vele rosszul, hanem aki olyan fizetéseket kapott 1 hónapra, ami 2 családot helyrerázna anyagilag.
Így érted már vagy mondjam még tovább?
TE HÓT... VAGY..
""Nem csak a vasutasokra, postásokra, hanem például a kórházi dolgozókra, tanárokra is vonatkozhat a miniszterelnök által kedden bejelentett 15 százalékos bértömegcsökkentés."
leírja egyértelműen hogy őket is érintő a csökkenés!! NEM FOGOD FEL???!!!!!!!!!!
kórházi dolgozókra, tanárokra is VONATKOZHAT a miniszterelnök által kedden bejelentett 15 százalékos bértömegcsökkentés.
kórházi dolgozókra, tanárokra is VONATKOZHAT a miniszterelnök által kedden bejelentett 15 százalékos bértömegcsökkentés.
feltudod már fogni,mit jelent a vonatkohat szó?!!!!nyugodj emg nem a fődokik fizetését csökkentik:)
72!
Számolj utána, a fizetések 2 millióra való visszavágása sajnos a töredékét adja vissza a 15%-nak. Most nem tudom, talán a figyelő neten szedték össze, hogy mennyi embert érint, és kb 100-150 milliót tudnak megspórolni ezeken a fizetéseken.
A felügyelő bizottságok visszavágásának sincsen több tízmilliárdos hatása, ami kiadná a 15%-ot.
Mellesleg korábban volt a Fidesznek egy ígérete, ami szerint az állami apparátust 20%-kal csökkentené - ez megint csak leépítést jelent.
Nem vetem ezt a Fidesz szemére, mert ezeket meg kell lépni. Sokkal inkább azokat a vér-MSZP-seket ítélem el, akik szerint úgy kell kisebb államot létrehozni, hogy minél több embert alkalmaznak (igen, nincs benne logika).
Ma a miniszter ( a nevét nem jegyeztem meg),egyértelműen azt mondta,hogy minden állami vállalatnál dolgozóra VONATKOZIK,ápolónőre,pedagógusra és vasutasra is. Nem azt mondta,hogy vonatkozhat,hanem,hogy vonatkozik.
Ha ő hülyeséget mondott ( ez a Fidesznél előfordul),akkor én csak ismétlem.
Ja és mi az hogy töredéke? Tudod te mennyien kaptak mennyi pénzt?
Ja és ebbe beleértendő a végkielégítések 98%-os adója is, visszamenőleg szintúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!