Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz alapjövedelem...

Mikor lesz alapjövedelem Magyarországon leghamarabb?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy máshol sincs még bevezetve, idővel úgy is muszáj lesz. Szerintetek minálunk mikor lest rá esedékes a bevezetése?

2017. dec. 25. 16:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/171 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy meg értem én, hogy túlzó árakat akartál írni, de nem gondolod, hogy túllőttél? Imádom, hogy a saját hülyeségébe fullad valaki..
2017. dec. 25. 23:42
 62/171 anonim ***** válasza:
11%
A foghúzás pont ingyenes. Ahogyan a kórházi ellátások is azok. Tini inkább az lehet, aki benyalja azt a képtelenséget hogy azért kapsz pénzt, hogy otthon ücsörögjél. Én majd 40 éves vagyok.
2017. dec. 25. 23:46
 63/171 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem dicsőség, akkor már 40 éve vagy értetlen. Meg valami burokban élsz vagy nem tudom. lehet, hogy te az SZTK-ba jársz, melegedni majd hazamész, tehát nem látod, hogy mi van ott, és nem veszel igénybe ellátásnak nevezhető ellátást, ami pénzbe kerül az a te bajod.
2017. dec. 25. 23:48
 64/171 anonim ***** válasza:
19%
Mikor kellett hivatalosan fizetned a házi orvosodnak egy vizsgálatért? Kórházban mennyit fizettél egy kéztörésnél, mandulaműtétnél? Hivatalosan,ne a hálapénzt emlegesd.
2017. dec. 25. 23:51
 65/171 anonim ***** válasza:
58%
Mért ne? Az nem kerül pénzbe? Megint eljutottunk oda, hogy akik anno Kádár nosztalgiát akartak ébreszteni oly büszkén mondták, hogy akkor ingyenes volt, csak elfelejtették, hogy intézményesült a hálapénz mert az ellátás romlott, nem finanszírozta senki. A Pultalól bekerült az egészségügybe, most, hogy ismét divatja van, és maszekhoz kell menni ellátásféléért, mert a közkórházakban borzalmas némelyik kezelés, ellátás, meg ilyesmi, valaki megint ugyanezt kezdi. Én csak óvni tudlak ettől.
2017. dec. 25. 23:54
 66/171 anonim ***** válasza:
19%
Ugye hogy nem kellett. Ezért hebegsz habogsz.
2017. dec. 26. 00:04
 67/171 anonim ***** válasza:
86%

"A foghúzás pont ingyenes."

Semmi sem ingyenes,ha nincs Tb-d,akkor a foghúzás sem.

2017. dec. 26. 00:07
 68/171 anonim ***** válasza:
62%
Nem hebegek-habogok, egyszerűen nem értem, hogy hol élsz. Te azt állítod, hogy ma ugyanolyan ellátást kapsz ingyen mint pénzért? Mert én speciel nem.
2017. dec. 26. 00:09
 69/171 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos,amíg ki nem hal a mai 40+-os generáció,addig soha.

Egyszerűen ők nem tudják elképzelni,hogy bármi is van ingyen.

Akkor nézzük csak kik azok,akik az államtól elvesznek.

-Azok a nyugdíjasok,akik kb 90 évig élnek és 30-35 évig nyugdíjasok,holott a valóságban be sem fizettek életükben ennyi nyugdíjjárulékot,de a szociális háló védi őket.

-A családi pótlék feltétel nélküli alapjövedelem,tehát semmihez nem kötik,sem munkaviszonyhoz,de még csak "szülő vizsga" sincs,nagyon sokan nevelnek rossz körülmények között gyereket.

Ha valaki mondjuk önhibáján kívül kerül bajba,mondjuk valamilyen betegsége van és nem tud dolgozni ő viszont semmire sem jogosult.

Sajnos ilyen rendszerben élünk,az emberek még örülnek is annak,ha valakinek rossz,vagy nem tud megélni,még akkor sem,ha dolgozik.Kárörvendőek.

Inkább ha a szomszédnak is jár valami ingyen,akkor ne adjanak semmit,még ha neki is lenne belőle előnye.

Sajnos ez nem Svédország vagy Németország,ahol szorult szociális érzékenység az emberekre.

Ez egy szociáldarwinista ország.

Menj be egy be egy kormányhivatalba,milyen gőgösen fognak beszélni veled azok az emberek,akik az államtól kapják a fizetésüket,nyugalomban ülnek napi 8 órát,nem termelnek semmit,bezzeg mindenki munkanélkülit a halálba küldenének dolgozni,hogy őket eltartsa.

2017. dec. 26. 00:15
 70/171 anonim ***** válasza:
19%
Kevered a szezont a fazonnal. Lehet menni magánorvoshoz, nyilván pénzért, de az állami kórházakban ingyen megműtenek, az hogy utána adsz hálapénzt, vagy nem, az a te dolgod. Alapjövedelem esetén egy mandulaműtét lenne vagy félmillió forint.
2017. dec. 26. 00:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!